SØG MENU

DØSSING

Musik
Dato
fre 20. sep, 20.00
Dørene åbner 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
65 kr.
Vis studiekort og medbring én gratis gæst

Søskendeorkestret døssing blander nordisk moderne jazz med musikalske indflydelser fra lounge og dub, og tilføjer en ekstra dimension gennem poetiske og samlende fortællinger i deres værker. Deres lyd er kendetegnet ved mødet mellem det akustiske og det elektroniske, som særligt kommer til udtryk gennem luftige blæseinstrumenter og legesyg percussion, der sættes sammen bassede synthesizers, trillende keys og taktfaste trommemaskiner.

 

I 2022 udgav døssing deres debutalbum all inclusive, der var en fortæller- guidet, auditiv rejse gennem et hotel-inspireret univers. Albummet blev Ugens Album på P8 JAZZ med flittig rotation siden, fik flotte anmeldelser fra bl.a. GAFFA og Information og åbnede op for live-optrædener til store begivenheder som DMA JAZZ 2022, SPOT Festival, Vinterjazz og Copenhagen Jazz Festival.

 

I 2024 er døssing nu tilbage med mere musik - stærkere end nogensinde efter deres faste tilføjelse af Thit Helbo Møller på percussion og et nyt instrument i trompeten, spillet af Annestine Døssing. I foråret 2024 udgiver jazzorkestret to singles efterfulgt af en opsamlende EP, der kommer til at udvide deres stemme, lyd og stemningsunivers.
I forlængelse af EP-udgivelsen tager døssing på turné rundt i hele Danmark i løbet af september 2024.

 

Døssing er:
Mathilde Døssing Bendixen
Basun/Vokal


Aske Døssing Bendixen
Trommer


Jon Døssing Bendixen
Keys/Synthesizer


Annestine Døssing Bendixen
Trompet/Speak

 

Thit Helbo Møller
Percussion

 

Lyt her

Instagram

facebook

Dato
fre 20. sep, 20.00
Dørene åbner 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
65 kr.
Vis studiekort og medbring én gratis gæst