SØG MENU

Songwriters Room feat Sofie Trolle, M.Rexen & Anastasia

Musik
Dørene åbner 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
65 kr.
Vis studiekort og medbring én gratis gæst

Huset i Hasserisgade inviterer nogle af Skandinaviens mest talentfulde sangskrivere til Songwriters Room, en koncertoplevelse, der fokuserer på sangskriveren og sangene, tilsidesætter produktion og arrangement, og derved giver kunstnerne mulighed for at præsentere sine sange i deres reneste og mest intime form.

Songwriters Room er et tilbagevendende koncertkoncept der skal foregå på Huset i Hasserisgade, hvortil der inviteres 3-4 sangskrivere, der kan være solister, men også sangskrivere som har deres normale kunstneriske virke i en gruppe.

 

De inviterede kunstnere vil dele scenen under hele koncerten, hvor de vil skiftes til at præsentere og fremføre en til to af deres sange, således koncertkonceptet vil fungere som en slags sang-stafet.

Stafetten vil forme et levende og trygt rum, hvor kunstnerne vil interagere og påvirke hinandens fremførsel og præsentation. Sangskrivernes møde på tværs af køn, genre, alder og erfaring vil skabe en fælles intim stemning, samtidig med at forskellighederne vil få den enkelte sangskriver til at stråle med deres unikke særpræg.

 

Sofie Trolle

Sofie Trolle er troubadour af en ny generation. Hun leverer sine sange med en styrke og sårbarhed, der får gnisterne i hendes indre modpoler til at tænde lyset, et sted imellem øko-kollektivet i Rold skov, hun kalder sit hjem og den musikalske undergrund i Berlin, som også har været hjem.

Sofies danske tekster formår at zoome ind på hverdagen indtil de universelle temaer, der forbinder os alle, træder frem i deres overvældende smertefulde skønhed.

I f.eks. ”På Landet”, om mødet med de lokale i ens nye hjem langt udenfor storbyen, ”jeg siger mit navn, de siger de allerede ved hvem jeg er. De har set mig gå rundt på markerne, de ved også hvor jeg bor … de ved også at jeg er nogens mor”

Eller ”Klokkestøberens Søn” om en ung mand fra en svunden tid, hvis manifestation af kærligheden til skomagerens pige stadig ringer deres budskab ud fra klokketårnet århundreder senere, ”til dig vil jeg støbe klokker, der kan høres til evig tid”.

 

M. Rexen

M. Rexen, en multiinstrumentalist født i De Forenede Arabiske Emirater, har skabt en unik musikalsk identitet gennem sit liv og
rejser over Mellemøsten, Afrika og Sydøstasien. Han refererer til sin musikalske stil som 'Wildstyle,' karakteriseret ved dens dynamik og ukonventionalitet, ofte trukket fra hans forskellige oplevelser for åndelig og kreativ inspiration.

Nu baseret i København, har Rexen opnået anerkendelse for sine betagende liveoptrædener, ofte med et 14-
medlems band, som har opnået støtte fra lokale medier og musikfans. Hans arbejde inkluderer den bemærkelsesværdige single "Henrï," dedikeret til hans bedste ven, bandmedlem, og muse, Henrï Gibbs, der fremviser hans distinkte soniske stil.

 

I sit personlige liv værdsætter Michael Rexen det vibrerende fællesskab langs Refshaleveji Danmark, hvor han har boet de sidste 13 år. Hans musik afspejler vildskaben og den utæmmede natur af hans omgivelser, spejler det uforudsigelige og åndfulde essens af både området og hans egen kunstneriske vision. Rexens tilgang til musik er intuitiv og spontan, ofte inkorporerer ideer, der opstår fra hans daglige oplevelser og interaktioner, som han beskriver som en "fermenteringsproces," der til sidst finder sin vej til hans sange. Denne organiske metode til skabelse fremhæver hans filosofi om musik som et altid tilstedeværende element i hans liv, altid klar til at dukke
op i øjeblikke af ro eller inspiration. For mere om M. Rexen og hans musik, vil udforskning af hans albummer og
liveoptrædener give en dybere forståelse af hans 'Wildstyle' tilgang og hans bidrag til den nutidige musikscene.

 

Anastasia

"Musik skal opleves"... er Anastasias motto, når hun træder op på scenen. I et virvar af farver og følelser blander hun pop, country og blød rock for at få stemningen og melodierne helt ud til publikum. For Anastasia handler det nemlig om at kunne relatere til musik i en underholdende facon, og derfor er der altid et budskab eller en anekdote kodet med til sangene.

Dørene åbner 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
65 kr.
Vis studiekort og medbring én gratis gæst