SØG MENU

Julemarked

Husets Julemarked

- er et KUNSTHÅNDVÆRKER-JULEMARKED i hjertet af Aalborg

 

HUSET i Hasserisgade lægger hvert år den første gave under juletræet, når vi sidste søndag november fra kl. 11 til 16 inviterer ALLE til HUSETS JULEMARKED i det gamle hyggelige kulturhus på Hasserisgade 10.

 

Her er salgsboderne fyldt med kreative design-, kunst- og hobbyeffekter - så kom og køb din første helt unikke julegave hos en af de 33 kunsthåndværkere og hobbykunstnere, som du finder under telte i HUSETS Gårdhave, inden døre i HUSETS Galleri samt i HUSETS koncertsal.

 

Blandt kunsthåndværkerne i Gårdhaven finder du også Sct. Georgs Gilderne som holder tombola, sælger adventskranse, pyntegran, juledekorationer og gravkranse.

 

Vi er super glade for at have Nørresundbyspejderne tilbage i Gårdhaven - for de sørger for DUFTEN af brændte mandler, ristet over bål.

 

Når du holder pause i dine indkøb, kan du hygge dig i HUSETS Café, hvor kokken serverer lune æbleskiver og dampende velduftende glögg.

 

Og jo - der er GRATIS ADGANG for ALLE, også nisser... okay måske ikke kravle- og drillenisser - men vi glæder os i hvert fald til at se DIG!

julemarked_3fotos