SØG MENU
THE_hOPENING_foto

Vinterjazz: The hOpening + KOBTER

Koncert
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3eren / Salen
Entre
65 kr. / Forsalg
Entre
85 kr. / På dagen
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17:30-19:30

Nogle af Danmarks markante musikalske profiler er gået sammen, og dannet The hOpening.
En nutidig musik som tager sig jazzens frihed, men som i lige så høj grad er influeret af filmmusik, americana, Twin Peaks, surf, psykedelisk rock og elektronisk minimalisme.


Udtrykket er groft skulptureret, nedbarberet enkelt og lader et stort rum i musikken stå åbent og uberørt til at lytteren kan danne sine egne billeder.
The hOpening består af trommeslageren Jeppe Gram og kontrabassisten Lennart Ginman, Steel-guitaristen Margrethe Björklund og gæstes af tangentspiller Anders Filipsen på denne turné. Kendere af disse kapaciteters musikalske ’bagkatalog’ vil vide, at vi befinder os i grænselandet, hvor traditionen altid udfordres og genreløsheden florerer, og ingen kan vide sig helt sikker.
Hvad der dog er helt sikkert er, at den nysgerrige og legende indfaldsvinkel til improvisation, ligger som en rød tråd gennem The hOpenings musik. Dybt i The hOpenings DNA ligger kærligheden til såvel jazzens støvede melankoli som til samtidsmusikkens upolerede udtryk og popmusikkens rørende enkelthed.


Et originalt møde mellem 4 instrumentalister, som hver for sig besidder en højt udviklet æstetik og instrumental kunnen. Et musikalsk møde med et nyt orkester, som er klar til at risikere det hele på dybt vand i musikkens smukke uforudsigelige bølger.

Lennart Ginman / bas + elektronik
Jeppe Gram / trommer
Maggie Björklund / pedal steel-guitar
+ Anders Filipsen / keyboards

 

www.facebook.com/thehopening
 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

KOBTER

Den elektroniske duo KOBTER består af de to poetiske trompetister Peter Marott og Jakob Sørensen. Sammen udforsker de trompetens mange klangfarver - fra det skrøbelige til det utæmmelige, i et drømmende elektronisk univers. De lange meditative forløb kombineres med melodiske fraser fra de to trompeter og resulterer i en sanselig leg.


KOBTER ER:

Peter Marott - flygelhorn/trompet/electronics

Jakob Sørensen - trompet/electronics

 

Se mere på KOBTERS facebook

Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3eren / Salen
Entre
65 kr. / Forsalg
Entre
85 kr. / På dagen
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17:30-19:30