SØG MENU

Vest for Vesterbro #9 X Paolo de Jesus Sextet + Dubbeltrion

Musik
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
50 kr
Vis studiekort og medbring én gæst gratis
Dagens Vegetariske Ret
95 kr
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret

UngRung (UR)Jazz er en ny frivillig musikforening, i samarbejde med Jazz9tus, der har til formål at fremme jazzmusikken for unge mennesker i Nordjylland. Det vil sige et fokus på det unge publikum og de unge kommende stjerner! UngRung begynder ud med et koncertkoncept kaldet URJazz, der præsenterer de talentfulde og upcoming jazzartister vi har i Nordjylland.

 

 

Paolo de Jesus Sextet

Paolo de Jesus Sextet er en gruppe af jazzmusikere fra Aalborg og omegn skabt af Paolo de Jesus, en lokal jazztrompetist og kompositør.
Den 22-årige trompetist drog i 2021 fra Aalborg til Sverige for at studere på den ambitiøse jazz-folkehøjskole, Skurups Folkhögskola, hvoraf mange af hans kompositioner blev dannet og tager inspiration af. Nu tager Paolo de Jesus næste skridt videre mod Berlin, hvor han skal studere på det anerkendte JIB, Jazz-Institut Berlin.

Musikken er originale kompositioner skrevet af Paolo de Jesus selv og tager udgangspunkt i det nordiske, men drager også inspiration af jazzgenrens forgreninger. Simple klangflader, stemningsfylde og smukke samt melankolske melodier, sammensmeltet med inspiration fra den moderne jazzgenre udgør en vaskeægte og unik musikoplevelse. Derudover bliver dette også første gang (og forhåbentligt ikke sidste gang), at Paolos musik bliver spillet for publikum.
*******
Paolo de Jesus Sextet består af:

Trommer: Anders Julsgaard
Bas: Jan Sedlák
Guitar: Casper Hejlesen
Klaver: Kristoffer Juul
Trompet/Flygelhorn: Paolo de Jesus Maido
Tenorsaxofon: Mads Lundh Kristiansen

 

 

DUBBELTRION (SE/EST/DK)

Dubbeltrion er et ungt europæisk band, hvis musik tager udgangspunkt i gruppens egne kompositioner og deres forhold til jazzhistorien. Bandet kalder selv deres musik for ”skandibaltisk powerhousejazz”, det begreb dækker bl.a. over tunge grooves, svensk folkemusik og kosmisk jazz. Musikken veksler mellem det fastlagte komponere og det spontane improviserede, mellem. Dubbeltrion kan som navnet antyder betragtes som en dobbelt trio, da instrumenterne bas, trommer og saxofon er fordoblet. De unge musikere er fra henholdsvis Sverige, Estland og Danmark, og bandet har tidligere spillet på Copenhagen Jazzfestival og Stockholm Jazzfestival.
******
Bas: Hilda Nordkvist (SE), Kertu Aer (EST)
Trommer: Isidor Abdelkader (SE), Gustav Tornberg (SE)
Saxofon mm: Vidar Hansteen (SE), Isak Schiødt (DK)

Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
50 kr
Vis studiekort og medbring én gæst gratis
Dagens Vegetariske Ret
95 kr
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret