SØG MENU
spir_foto
while_i_wonder
en_mand_staerk_foto

Spir + Én Mand Stærk + While I Wonder

Koncert
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
3'eren / Salen
ENTRE
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30

SAMMEN FOR EN STUND:

 

SPîR

er et band fra Nordjylland, som spiller melodisk Singer Songwriter. Der er fokus på at dyrke momentet og med jordnære tekster drages publikum ind i forskellige stemninger, som man også møder i livet. I november 2017 udgav duoen EP’en “By the Fire”, som bestod af tre stemningsfyldte numre. SPîR har tidligere spillet på venues såsom Skråen og Musikkens Hus.

Med SPîR får du serveret en stund, hvor du kan læne dig tilbage, lukke øjnene og trække vejret dybt, mens en mild stemme, fingerspil på guitaren og et fantastisk band skaber et enkelt og varmt univers.

www.facebook.com/1Spir


Én Mand Stærk

opstod som projekt i starten af 2016, hvor frontmanden Asbjørn Mogstad deltog i den Frederikshavnske sangskrivercamp "Lydkanten" med inspirerende undervisere så som Dorthe Gerlach, Michael Møller, Christian Hjelm m.fl.

Med tiden er gruppen vokset fra én til fire mand (dog uden at skifte navn!) med Thomas Wandborg på elguitar, Margrethe May Gruhn på bas og Oskar Rank på slagtøj i alle afskygninger.

Gruppen har sine rødder i den danske sangskrivertradition, og spiller med egne ord "dansksproget rockpoesi" - tekster med et twist af overhørte samtaler, dagens avis og egne (mere eller mindre) poetiske livserfaringer.

www.facebook.com/enmandstaerk

 

While I Wonder

er et band fra Aalborg som de sidste 2 år har etableret sig på den Nordjyske musikscene med en folk/poppet og afdæmpet akustisk lyd. Nu er ambitionen at nå ud til resten af Danmark, og i 2019 er bandet begyndt at danne en ny lyd, der inddrager mere inspiration end hidtil fra rocken og jazzens verden.

Lydbilledet er vokset med flere instrumenter, og udtrykket har udvidet sig. Hvilket blandt andet ses ved, at While I Wonder for nylig har fået et af Danmarks største guitartalenter med: Casper Hejlesen.
Musikkens vibe er optimistisk og energisk, med et melankolsk twist, der skaber nuancer i koncertoplevelsen.

www.facebook.com/whileiwonder

 

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue is sold out).

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dør åbnes kl. 19.30
Sted
3'eren / Salen
ENTRE
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30