SØG MENU

Søren Krogh + Per Worm

Koncert
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Salen / 3'eren
Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffét
95 kr.
(kl. 17.30 - 19.30)

Søren Krogh

Sangskriver, musiker og sanger – har gennem 20 år udgivet 9 albums og spillet mere end 2000 koncerter/optrædener. I februar 2018 udgav han sit 9. album Globus, som blev flittigt spillet på DR. Han vandt i 2016 Danish Music Award-folk som årets sanger, men har tidligere også vundet som årets sangskriver i 2013. I 2011 modtog han Gelsted/Kirk/Scherfig-prisen for sit vedholdende arbejde med danske sange. Til aftenens koncert har han sin partner in crime, guitaristen Janus Bechmann med.

 

Som koncertnavn er Krogh en stor musikalsk oplevelse, men han er altså også bare en af musikbranchens bedste historiefortællere. Ikke for ingenting at han ofte karakteriseres som Niels Hausgaards arvtager. Og Ekstrabladets legendariske anmelder skrev da også: ”Så længe der findes folk som Hausgaard, Olsen og Krogh er den musikalske verden i Danmark ikke helt af lave”. ”Nu har jeg aldrig opfattet mig selv som sanger”, sagde Krogh, da han modtog Danish Music Award-folk-prisen i 2016 som årets sanger, og fortsatte: ”men måske mere som historiefortæller.” Folkesanger er måske egentlig mere rammende. Krogh modtog i øvrigt en DMA i 2013 som årets sangskriver.

 

Se mere her

Per Worm

Worm er opvokset i den traditionelle hippiefamilie med en keramiker-arbejdende alenemor på et nedbrudt landbrug i Hirtshals.
Han droppede ud af gymnasiet for at gå direkte over til VUC, fordi han ville have sin SU og gode nok karakterer til at komme ind på det klassiske konservatorium. Han fik sin uddannelse som klassisk guitarist – for så at blive sangskriver.

I 2011 udkom debutalbummet ‘Opsang’ og Worm vandt samme år Zulu Comedy Slam. Han har siden samarbejdet med storytellers og oplægsholdere og turneret med blandt andet Allan Olsen og Pretzmann/Tolsgaard.

En aften med Per Worm er mere opsang end popsang, og kombinationen af de gode grin og den bagvedliggende alvor i budskaberne gør, at man virkelig får noget med sig hjem.

 

Se mere på facebook

 

Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Salen / 3'eren
Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffét
95 kr.
(kl. 17.30 - 19.30)