SØG MENU
sara_parkman

PULS: Sara Parkman (S)

Koncert
Dato
tor 7. maj, 20.30
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17:30-19:30
Arr. støttet af:
PULS / Nordisk Kulturfond

Prisvindende Sara Parkman er det helt store nye stjerneskud på den svenske folk/indie-himmel, og hun anerkendes vidt og bredt for sine evner som både sangskriver, sangerinde og violinist! Med sit helt unikke udtryk, der involverer smuk stemningsfuld sang, violin, synthezisers, en til tider beskidt elektronisk lyd og stærke tekster, har hun allerede cementeret sit navn og ses af mange som en stor fornyer af genren. Også uden for folk-scenen høster hun respekt for sin visionære tilgang til musik.

 

Parkmans inspirationer kommer fra kirkemusik, traditionelle hymner og pop og hun formår at skabe noget, der bærer folk-musikken solidt ind i fremtiden! Hendes plade ”Sara Parkmans Skog” blev i 2016 en øjeblikkelig succes - også udenfor folk-scenen - og markerede hendes store gennembrud. Siden har Sara Parkman har lavet samarbejder med nogle af svensk musiks allerstørste navne f.eks. Fever Ray, Bob Hund og Silvana Imam, og hendes musik er blevet brugt i dokumentarfilm, spillefilmen Amatörer (2018), spillet i landsdækkende radio, og hun har sammen med den mangeårige samarbejdspartner, Samantha Ohlanders, lavet et musikalsk teaterstykke, Fäboland, der har gået sin sejrsgang på teatre i hele Sverige (Riksteatern) såvel også på det svenske nationalteater.

 

I 2019 udgav hun albummet Vesper, der som forgængeren har taget anmelderne med storm. I denne forbindelse kommer Sara Parkman på sin første DK-turné nogensinde.

- Vinder ”Artist of the Year”  (2017) Swedish Folk & World-Music Gala.
- Vinder “Album of the Year” (2018) Swedish Folk & World-Music Gala.

www.facebook.com/saraparkman

 

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue is sold out).

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

puls_logo
Dato
tor 7. maj, 20.30
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17:30-19:30
Arr. støttet af:
PULS / Nordisk Kulturfond