SØG MENU

Olesen + Mads Mouritz

Musik
Dørene åbner 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
75 kr.
Dagens vegetariske ret
95 kr.
Start aftenen i Husets Café fra kl 17.30 med dagens vegetariske ret

Olesen synger blues & salmer

Sangeren og sangskriveren Peter H. Olesen har befundet sig i udkanten af den danske rockscene i mere end 40 år. Mest kendt er han for sine tekster i duoen Olesen-Olesen (1997-2007) men han har også spillet i bands som Sort-Hvide Landskaber (1981-83), Greene (1985-96) og i endnu en duo, De efterladte (fra 2008).

 

I en alder af 60 år debuterer han nu som solo-kunstner med albummet ‘Blues & salmer’ og udtaler i den anledning: ‘Jeg har i mange år haft lyst til at udgive et akustisk album, ja, jeg har sågar forsøgt at kalde det for ‘nye danske viser’ og sælge idéen til et par af de komponister, jeg har arbejdet sammen med, både min bror Henrik i Olesen-Olesen og min makker Michael Lund i De efterladte, men min gode kollega Mads Mouritz (Mouritz/Hørslev Projektet) var den eneste, som bed på og helt forstod, hvad det var, jeg ville. Mads og jeg har gennem de senere år skrevet mere end to håndfulde sange og sammen med vores sangskriverkollega og mesterguitarist Kristoffer Munck Mortensen (Mellemblond) og den fænomenale jazz-bassist Nils Bo Davidsen har vi nu realiseret min gamle drøm: En samling levende, akustisk indspillede blues-, folk- og visesange indspillet live i studiet langt ude på landet. I højt humør og med akustiske guitarer, banjo, mandolin, kontrabas, cello og flygel – og kun meget få overdubs.'

 

I forbindelse med udgivelsen af ‘Blues & salmer’, tager Olesen og hans tre medmusikere, Nils Bo Davidsen (cello og kontrabas), Kristoffer Munck Mortensen (akustisk guitar og mandolin) og Mads Mouritz (akustisk guitar og banjoguitar) på en mindre turné, hvor de udover sangene fra albummet også vil spille fortolkninger af udvalgte sange fra Olesens efterhånden omfattende bagkatalog.

Dørene åbner 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
75 kr.
Dagens vegetariske ret
95 kr.
Start aftenen i Husets Café fra kl 17.30 med dagens vegetariske ret