SØG MENU
little_winther
lunar_grafik

Lunar + Little Winter

Koncert
Dato
tor 14. maj, 20.30
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17:30-19:30

Little Winter

Svævende et sted mellem doven melankoli og stormende sentimentalisme finder man det aarhusianske band Little Winter. Omgivet af et støjende og flygtigt lydunivers, gløder der i midten af dette projekt en kerne af umiddelbare popsange, der centrerer sig om temaer som ensomhed, kærlighed og længslen efter "det andet hjem."

Med rødder i både den jyske muld og den New Zealandske vulkan-jord lever bandets musik i et naturligt spil på kontraster og modsætninger, som tilsammen danner en lyd, der på samme tid er atmosfærisk som dansabel; indadvendt som voldsom, håbefuld og altid usikker.
 

www.facebook.com/WeAreLittleWinter

Lunar

Siden udgivelsen af synth-pop hittet “Lucy Told”, har nordjyske/aarhusianske Lunar markeret sig med højt musikalsk potentiale. I et univers styret af koncepter, dogmer og mysterier finder Lunar sig til rette med sangskrivning, der kredser om den klassiske 70’er tradition og en detaljeorienteret lyd, der ikke altid skiller forstyrrelsen og forløsningen ad.
Med en ekstatisk live performance under Spot Festival 2018, leverede Lunar en overbevisende og legesyg koncert, som blandt andet indgik i Bands of Tomorrows, “10 højdepunkter fra SPOT 18 “.

I foråret 2019 viste Lunar sig som vært for den excentriske “Lunar Session Night”. En aften, der kombinerede flere kunstarter, med en række artister som blandt andet Hjalte Ross, Kristian Holm, Joachim Kollerup & Line Vognstrup og Arshia Simon Eskandari. En markering af orkestrets vision om at arbejde konceptuelt og forene kunstarter.
Af Lunar som live-act kan der forventes en konceptuel tilgang til helhedsoplevelsen. Med inddragelse af mystik, mørke og romantik inviterer Lunar til en nostalgisk rejse tilbage til 60’ernes og 70’ernes progressive popscene.

 

www.facebook.com/atLunar

 

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue is sold out).

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dato
tor 14. maj, 20.30
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17:30-19:30