SØG MENU

Songwriters Room feat. Atusji, Sasha Adrian og Lucca

Musik
Dørene åbner 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
65 kr.
Vis studiekort og medbring én gratis gæst

Songwriters Room

Huset i Hasserisgade inviterer nogle af Skandinaviens mest talentfulde sangskrivere til Songwriters Room, en koncertoplevelse, der fokuserer på sangskriveren og sangene, tilsidesætter produktion og arrangement, og derved giver kunstnerne mulighed for at præsentere sine sange i deres reneste og mest intime form.

Songwriters Room er et tilbagevendende koncertkoncept der skal foregå på Huset i Hasserisgade, hvortil der inviteres 3-4 sangskrivere, der kan være solister, men også sangskrivere som har deres normale kunstneriske virke i en gruppe.

 

De inviterede kunstnere vil dele scenen under hele koncerten, hvor de vil skiftes til at præsentere og fremføre en til to af deres sange, således koncertkonceptet vil fungere som en slags sang-stafet.

Stafetten vil forme et levende og trygt rum, hvor kunstnerne vil interagere og påvirke hinandens fremførsel og præsentation. Sangskrivernes møde på tværs af køn, genre, alder og erfaring vil skabe en fælles intim stemning, samtidig med at forskellighederne vil få den enkelte sangskriver til at stråle med deres unikke særpræg.

 

ATUSJI
Atusji er musiker og sangskriver Terkel Atsushi Røjles projekt, og de første toner blev udgivet i 2018. Efter at have udgivet en række albums og gjort sig gældende med sin R’n’B/singersongwriter præget musik på bl.a. Roskilde Festival, Vegas Udvalgte m.m. er Atusji nu klar til at vende det hele på hovedet, og udgive sin første dansksproget plade i 2024

 

SASHA ADRIAN
I en kraftfuld kontrast mellem distortion-guitar, americana-referencer og en særegen vokal åbner Sasha Adrian et rum for temperamentsfuld sårbarhed, der er både forløsende og intimt. I både lyd og lyrik, møder vi modet til at vende vrangen ud i atypiske fortællinger om kærlighed, svigt og forsøget på at reparere forholdet til egen
krop, når ens grænser er blevet overtrådt. Musik er i høj grad blevet hendes måde at give plads til
og langsomt give slip på de svære oplevelser, der ellers nemt kan sætte ar langt ind i fremtiden. Sasha Adrian bevæger sig elegant mellem hviskende tilståelser og ‘don’t give a f*ck’-smadder og tør med sine sange åbne op for tabu-belagte emner, som ellers ikke så tit får en plads i sangtekster.

 

LUCCA
Med sin guitar og genkendelige bløde klang, inviterer lokale Lucca dig ind i sine egne personlige tanker og følelser gennem sine melodier og tekster. Hendes lyd er poppet, men hun eksperimentere med skæve akkorder og simple melodier. Lucca har de seneste år arbejdet hen til sin egen lyd, gennem sangskrivning alene og sammen med andre musikere.

Dørene åbner 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
65 kr.
Vis studiekort og medbring én gratis gæst