SØG MENU

Konservaetorie koncert: KonSert næste generation

Musik
Dørene åbner 18.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Dagens vegetariske ret
95 kr.
Start aftenen i Husets Café fra kl 17.30 med dagens vegetariske ret (skal bestilles i forvejen)

Næste generation - musikstuderende rykker ud i byen

 

Aalborgenserne får mulighed for at møde et udvalg af de musikere, der er på vej ud som musiklivets næste generation fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg.

 

Med koncertserien ”Næste generation” forlader de studerende undervisningslokaler og koncertsale i Musikkens Hus og rykker ud i byens levende musikliv, på scenen i Huset i Hasserisgade.

Koncerterne begynder altid kl. 20.00, og der er fri entre.

 

Ved koncerterne kan man opleve alt fra jazz over pop til heavy, singer-songwriter og forskellige afarter af elektronisk musik. Der er typisk tre sæt med skiftende musikere. Mange af de studerende er i forvejen aktive i det nordjyske musikliv og er vante til at stå på en scene.

 

Live-koncerter er en vigtig del af de studerendes uddannelse. I foråret 2024 er der endnu to koncerter i Huset tilbage: 3. april og 8. maj.

 

 

Blå Storm

Beskrivelse: Med stor indlevelse og nerve fortolker Blå Storm gamle og nye bluesnumre. Musikken har rødder i blues, men trækker også elementer fra funk og soul. Med den stormfulde energi er der garanti for, at det bliver meget svært at sidde stille.

Besætning:

Guitar og vokal: Sebastian Ring
Trommer: Oliver Brun
Bas: Anders Knudsen

 

Jack Mensa

Kunstneren Jack Mensa satser på at tryllebinde sit publikum med det kommende album ”Back to Me”. Albummet viser Jacks musikalske kunnen og lyriske dybde og bliver uden tvivl en overbevisende rejse for lytteren.

Mensa’s særlige stemme og Winther’s mesterlige guitarspil skaber en dynamisk synergi, der løfter alle sangene på albummet, som både indeholder sjælfulde ballader og energiske ’anthems’. Albummet viser dermed Jacks kunstneriske alsidighed og hans evne til at forbinde sig til lytteren via musikken.

Koncerten byder på et par af Jacks favoritter.

 

Popfar

Jeg skriver til dem, der elsker hverdagen - og dem der frygter klaustrofobien. Det gør jeg nemlig selv.

Begge dele. Når jeg synger om “Familiefabrikken” og forpligtelserne, så griner jeg af mig selv og det vanvittige - OG

dejlige projekt - det er at blive voksen med unger, parforhold og hverdag. “Voksenfest” minder mig om at det er ok at glæde sig til en rolig søndag morgen - frem for en uge med tømmermænd. Men derfor kan vi godt nyde dansen nu. Jeg skubber bare lidt til min forestilling om hvordan jeg burde være - jeg vil så gerne være rigtig og er bange for at fejle.

Når jeg ser mig selv med PopFars briller så bliver livet meget lettere. Han giver mig plads til at danse og grine mens jeg kigger kærligt på livet og mig selv. Ham kan jeg ikke undvære.”, siger PopFar.

 

Besætning:

Vocals: Henrik Mathorne

Backing Vocals & Duets: Camilla Haugbjerg

Keys & Backing Vocals: Gustav Bjerrum

Bass & Backing Vocals: Shona Melis

Drums: Andreas Skak

Guitars: Sebastian Ring Olsen

Dørene åbner 18.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Dagens vegetariske ret
95 kr.
Start aftenen i Husets Café fra kl 17.30 med dagens vegetariske ret (skal bestilles i forvejen)