SØG MENU

Konservaetorie koncert: KONSert næste generation

Musik
Dørene åbner 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen

Næste generation

 

Mød et udvalg af de musikere, der er på vej ud som musiklivets næste generation via en uddannelse på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg.

 

På musikkonservatoriet får de studerende en masse baggrundsviden og musikalske støttefag, og de får forfinet deres eget musikalske projekt som musiker eller sanger. Men først og fremmest får de plads og rum til at være sig selv og udvikle sig i den retning, de selv ønsker, inspireret af en gruppe meget forskellige undervisere. Det er derfor meget forskellige musikere og meget forskellig musik, der møder publikum ved de tre studenterkoncerter.

 

Én ting har de studerende dog tilfældes: Talent og engagement. Uden dét er det slet ikke muligt at få adgang til de få pladser på et musikkonservatorium.

 

På Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg kan de studerende fordybe sig i en lang række rytmiske og elektroniske genrer. Ved koncerterne kan man derfor opleve alt fra jazz over pop til heavy, singer-songwriter og forskellige afarter af elektronisk musik. Afleveret med nerve og engement af talentfulde, unge musikere.

 

Mange af konservatoriets studerende er i forvejen aktive i det nordjyske musikliv og er ikke uvante med at stå på en scene. Konservatoriets egen koncertserie ”KONSert” i Musikkens Hus giver dem yderligere sceneerfaring og indgår direkte i undervisningen. Publikum kan dermed roligt se frem til en flot aften med fuldt professionel afvikling og store musikoplevelser.

 

Denne aften kan du opleve
 

CHRIT er et nyopstartet, dansk band, der bevæger sig inden for eksperimenterende rock, prog og post-punk. De skriver originalt musik i et tæt samarbejde, og komponerer og arrangerer alt musikken sammen. Bandet gør en dyd ud af at have velskrevne og til tider humoristiske sangtekster, der udføres af en stærk kvindelig leadvokalist.

 

Til koncerterne kan man forvente en lydmur af effekter fra et tæt-spillende band, der leverer en storslået teatralsk live performance, man som publikum ikke kan undgå at blive fanget af. Hvis du er fan af bands som IDLES, Sonic Youth og det tidlige Arctic Monkeys, vil du ikke gå glip af en koncert med CHRIT.

 

LURZ: varying between fun and funky music to songs about heartbreak, I have a lot of fun making music and like my audience to take part in that

 

Andreas Brandt
Teatralsk rock og inderlig Americana mødes i en skarpskåret koncertoplevelse, når Meatloafs uægte barnebarn indtager scenen med sin frembrusende energi og opmærksomhedsvækkende nærvær.
Andreas Brandt leverer sine tragiske historier iklædt en grandios og flamboyant rockfrakke, som skaber en ny og ekstravagant vinkel på singer / songwriter-stilen, hvor interaktionen mellem performer og publikum har førsteprioritet.

Lineup:
Andreas Brandt – guitar/vokal
Camilla Haugbjerg – vokal
Anton Torin – Guitar/vokal
Andreas Pagaard – Bas/vokal
Anton Larsson – Trommer/vokal

Dørene åbner 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen