SØG MENU

Kiibu feat. Gunnar Halle (no)

Musik
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Mad & Musik
145 kr.
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret
Musik
50 kr
Vis studiekort og medbring en gæst gratis

Kiibu

“hjemmegjort” feat. Gunnar Halle (no) releasekoncerter

 

Efter fire succesfulde pre-release koncerter drager Kiibu i maj 2022 på turné for at fejre udgivelsen af deres andet album “hjemmegjort”. Med sig har de den fænomenale norske trompetist Gunnar Halle.

“hjemmegjort” er et samlet kunstnerisk værk, der består af otte unikke LP udgivelser. Disse akkompagneres hver især af et tilhørende unikt maleri af kunstner Jan Petersen. Til koncerterne udstilles malerierne i samklang med musikken og de lune vestjydske fortællinger. Visionen er at skabe helstøbte kulturelle oplevelser der pirrer både de ydre og indre sanser.

 

“Malerierne var smukke og sammen med inspirerende mundtlige introduktioner blev titel og dermed rammen for de enkelte numre sat. Der blev spillet med nerve, nærvær, intensitet og først og fremmest med stor instrumental dygtighed og fremragende improvisatorisk sammenspil. Trompetisten fik med sine gennemsigtige, isnende glansfulde toner og timbre klangbilledet til at glitre af nordisk skønhed. Tak for en grænsesprængende koncert og suverænt musikerskab” (Anne-Marie Hjelm, booker og arrangør Hvide Sande Masterclass).


I samklang med de mesterlige musikere Martin Maretti Andersen og Thommy Andersson har komponisterne Troels Buur Lauridsen og Benjamin Møller Kirketerp med “hjemmegjort” skabt en nynordisk folkelig genre, de selv kalder “sydvestjysk visejazz”.

 

Komponisterne henter inspiration fra deres forankring i det sydvestlige Jylland mellem den barske kyst og den idylliske ro fra marker og enge. Melankolien og fordybelsen taler i disse musikalske fortællinger. De står i stor kontrast til vores Instagram-flimrende og overhurtige samtid.

 

Troels Buur Lauridsen - guitar
Benjamin Møller Kirketerp - elbas
Thommy Andersson - cello
Martin Maretti Andersen - trommer
Gunnar Halle - trompet

Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Mad & Musik
145 kr.
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret
Musik
50 kr
Vis studiekort og medbring en gæst gratis