SØG MENU

Inuit Art

Udstilling
Udstillingsåbning 13. oktober kl 16:00
Sted
Huset i Hasserisgade
2'eren / TILGANG
Entré
Gratis

 

Inuit Art

 

Det Grønlandske Hus i Aalborg er glad for at indbyde til åbningen af vandreudstillingen 'Inuit Art', hvor ni canadiske og grønlandske kunstnere udstiller 45 værker, der alle giver et indtryk af livet i Arktis.

 

Fra Canada er følgende kunstnere repræsenteret: Shuvinai Ashoona, Tim Pitsiulak, Itee Pootoogook, Napachie Pootoogook og Ningiukulu Teevee.

 

Fra Grønland bidrager kunstnerne: Bolatta Silis-Høegh, Paarma Brandt, Miki Jacobsen og Ivínguak` Stork Høegh.

Til åbningen vil vi servere alkoholfri bobler med tørfisk og andre snacks, mens forsker Naja Dyrendom Graugaard vil sige et par ord om forholdet mellem inuit på tværs af landegrænser, Laila Lund Altinbas fra DGH Aalborg vil fortælle lidt om kunsten, og det grønlandske kor Arsarnerit Aalborg vil synge for os.


Der er mulighed for at bestille aftensmad fra Husets café til 95 kr., som serveres fra kl. 17:30. Brug knappen øverst på siden :)

 

Udstillingen kan ses i Aalborg fra 13. oktober til og med 1. november, og den kommer til at være delt i to: de fleste af værkerne udstilles på Huset i Hasserisgade, den sidste del af værkerne i Det Grønlandske Hus i Aalborg, 7 minutters gang fra Huset.

Udstillingen er kurateret af Det Grønlandske Hus i Odense og er blevet til i et samarbejde mellem og med støtte fra galleriet 'Cape Dorset Fine Arts' i Toronto, Canada, Canadas Ambassade til Kongeriget Danmark og Knud Højgaards Fond.

Udstillingsåbning 13. oktober kl 16:00
Sted
Huset i Hasserisgade
2'eren / TILGANG
Entré
Gratis