SØG MENU

Inuit Art

Udstilling
Dato
tor 13. okt, 16.00 til tir 1. nov, 20.00
Udstillingsåbning 13. oktober kl 16:00
Sted
Huset i Hasserisgade
2'eren / TILGANG
Entré
Gratis

I udstillingen Inuit Art mødes kunst fra Grønland og Canada gennem paralleller og ligheder, der ikke tidligere er set i Danmark.

 

Fem canadiske kunstnere og fire grønlandske udstiller tilsammen 45 værker, der alle udtrykker både fortid og nutid arktisk kunst fra Canada og Grønland.

 

Udstillingen er blevet til i samarbejde med den canadiske ambassade i Danmark, Cape Dorset Fine Arts og Nuuks Kunstskole.

 

Udstillingen kan ses i Aalborg fra 14. oktober til og med 1. november, og den kommer til at være delt i to: de fleste af værkerne udstilles på Huset i Hasserisgade, den sidste del af værkerne i Det Grønlandske Hus i Aalborg, 7 minutters gang fra Huset.

 

Fra Canada er følgende kunstnere repræsenteret: Shuvinai Ashoona, Tim Pitsiulak, Itee Pootoogook, Napachie Pootoogook, Ningiukulu Teevee.

 

Fra Grønland bidrager kunstnerne: Bolatta Silis-Høegh, Paarma Brandt, Miki Jacobsen, Ivinguak Stork Høegh.

 

Udstillingen er kurateret af Det Grønlandske Hus i Odense og er blevet til i et samarbejde mellem og med støtte fra galleriet 'Cape Dorset Fine Arts' i Toronto, Canada, Canadas Ambassade til Kongeriget Danmark og Knud Højgaards Fond.

 

UDSTILLINGSÅBNING

TID: torsdag 13. oktober kl. 16

STED: Huset i Hasserisgade.

PRIS: Gratis og alle er velkomne!

Dato
tor 13. okt, 16.00 til tir 1. nov, 20.00
Udstillingsåbning 13. oktober kl 16:00
Sted
Huset i Hasserisgade
2'eren / TILGANG
Entré
Gratis