SØG MENU

Bisse

Musik
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
250 kr
Købes gennem Aalborg Kongres & Kultur Center

Aalborg Kongres & Kultur Center præsenterer koncerten på huset

Koncerten er en ståkoncert

 

Bisse

Trubadurturen 2022

Bisse og hans bande drager til maj på Trubadurtur rundt i Danmark, og heldigvis gør de et stop i Aalborg.

Musikeren og sangskriveren, der går under det borgerlige navn Thorbjørn Radisch Bredkjær, udgiver på Valentinsdag den 14. februar 2022 sit 13. album Homunculus. Albummet handler om det lille menneske og den store kærlighed, og det består af 15 kærlighedssange sunget af ungkarlen, narrøven og oldboyen i egen lave person.

 

Det er eksistentiel rock fuld af lede og lyst – med hård tråd, god tromme, lækker bas, nogle fede keys (og harmonika) og en slags spoken word på toppen. Kunstneren og Bissebanden har produceret selv denne gang, og det er ikke for meget sagt, at de har sluppet tøjlerne og sluppet gækken løs.

 

Sidste år gav Nordjyskes anmelder Bisse 5 stjerner med ordene: "Det mest mystiske - og også fascinerende - ved Bisse er, at uanset hvor desperat og kaotisk og utæmmet og uhæmmet, han godt umiddelbart kan fremtræde, er der noget gennemgående melodiøst over musikken, der holder det hele oppe og sammen, selv dér hvor højstemt kirkeorgel med den største selvfølgelighed blander sig med brutal rock. Og dér, hvor der pludselig er dømt letbenet cocktail-pop. Eller bossanova med knaldhård og meget høj puls."

 

Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
250 kr
Købes gennem Aalborg Kongres & Kultur Center