SØG MENU

Barbro + support Merry

Musik
Dørene åbner 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
65 kr
Koncerten er uden siddepladser
Dagens vegetariske ret
95 kr.
Start aftenen i Husets Café fra kl 17.30 med dagens vegetariske ret

BARBRO

Oplev Barbro i storladent symfonisk slacker setup, når de indtager scenen med knugende folk-ballader og brusende protest-sangefra det længe ventede debutalbum.

 

At lytte til Barbro kan føles meget som at blive hvisket en hemmelighed. Siden sin debut med singlen ‘I’m fine’ i 2021 har Barbro udgivet en perlerække af ætsende ærlige kompositioner, der har sikret dem strålende anmeldelser og i ‘22 tilmed både Carl Prisen og en Steppeulv som “Årets Håb”.

 

Barbros sange formidler et socialt engagement i deres sårbarhed, og med sit band fremelsker indie-ekvilibristen en organisk lyd, hvor strygere og stemme næsten lader til at trække vejret sammen. Men når Barbro indtager Husets Spillested den 6 oktober 2023 er det samtidig med debutalbummet ‘Bad Choices’ i ryggen, og her er deres indre rock-rebel for alvor blevet sluppet løs.

 

De nye tunge tracks skælver af internet-sarkasme og teenagesure fuck(!systemet!)fingre, men under den dystre meme-overflade lurer en genkendelsens glæde, der glimter allerstærkest netop dér hvor nogen stikker ud. Med fuldt udtræk fremfører Barbro og band et symfonisk omsorgsarbejde for alle os, der er løbet tør for it–is-what–it-is’er. Forvent en musikalsk mavepuster af en rejse fra florlet nærvær til fandenivoldsk ekstase! Barbro er non-binær og bruger pronomenerne de og dem, eller andet kønsneutralt, som bare Barbro

Support: Merry

“Merry skriver mørkt-pop, sød-rock-musik.

Teksterne handler om kærlighed og død, selvkærlighed, om at crushe lidt på drenge og om at acceptere når drenge ikke crusher på dig.

Med en dragende performance søger Merry at undersøge alle de fine gnister der slåes mellem mellem mennesker

 

Med sig på scenen tager hun guitarist August Ørvad, pianist Emil Mors og bassist Jonas Krarup”

Dørene åbner 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
65 kr
Koncerten er uden siddepladser
Dagens vegetariske ret
95 kr.
Start aftenen i Husets Café fra kl 17.30 med dagens vegetariske ret