SØG MENU

VinterJazz: ZONE OUT KONCERT med Cort Lunde

Musik
Dato
søn 25. feb, 16.00
Dørene åbner 15.30 /OBS! EFTERMIDDAGSKONCERT
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring én gratis gæst

ZONE OUT

ZONE OUT koncerterne er et nyopstartet koncept fra Aalborg, hvor vi invitere publikum ind til en helt særlig koncert, hvor lytteren har mulighed for at lægge sig ned og zone ud til musikken.

 

Musikken lægger vægt på den ambiente og sfæriske nordiske lyd.

Formålet med konceptet er at tilbyde publikum en følelse af frirum, og et pusterum fra hverdagens stress.

 

CORT LUNDE

Cort Lunde er Thomas Cortes og Erik Lunde

Cort Lunde slår sig fast på at arbejde genremæssigt udenfor de vante musikalske rammer, og kombinerer elektronisk musikproduktion, kontemporær improvisationsmusik og inddrager arrangementer for klassisk besætning samt feltoptagelser fra naturen. Denne proces er en kulmination af Erik og Thomas samarbejdsmetoder, hvor de hver især bringer stærke kompetencer ind i et fællesskab, der transcenderer genrer, og skaber et unikt musikalsk og kunstnerisk produkt, der har en bred appel. Cort Lunde undersøger menneskets kulturelle og teknologiske sammensmeltning med naturen, inspireret af bl.a. Donna Harraways idéer og Musique Concrete med digitale manipulationer af feltoptagelser og hydrofoniske optagelser.'

 

Thomas Cortes Thorup er producer, bassist og komponist med base i København.

Han har bl.a. komponeret og arrangeret for komponistforeningen ToneArt, Aarhus Jazz Orchestra og musikere fra Ensemble Adapter, og har arbejdet sammen med den internationalt anerkendte komponist Sally Beamish. Han har derudover komponeret musik til den prisvindende film “Holiday” af Isabella Eklöf med gruppen Takykardia. Metodisk arbejder han ofte med en blanding af field recordings, improvisation, hardwaresamplere, og både akustiske og elektroniske instrumenter i en akusmatisk æstetik. Thomas er kandidat i rytmisk kompositon fra Det Jyske Musikkonservatorium.

 

Erik Lunde Michaelsen er trompetist, improvisator og komponist med base i Aalborg. Her virker han som freelance musiker, arrangør og afvikler på en lang række koncerter og optrædener. Som musiker er Erik dybt inde i den frie og improviserede jazz, hvor han i 2021 vandt JazzDanmark-prisen for sit arbejde med Impro Fauna koncerterne. Erik har en solist, fra det jyske musikkonservatorium, med speciale i grafisk notation og kontemporær rytmisk improvisation.

Dato
søn 25. feb, 16.00
Dørene åbner 15.30 /OBS! EFTERMIDDAGSKONCERT
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring én gratis gæst