SØG MENU

VÍÍK (NO/DK/SE)

Koncert
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
65 kr

VÍÍK (NO/DK/SE)

Den pan-skandinaviske sekstet, fra Norge, Sverige og Danmark, bevæger sig i et genrefelt mellem hypnotiserende nordiske melodier, rockens groove og jazzens rå men elegante æstetik, i et forsøg på at udforske hybriderne indenfor folkemusikken.

 

I front har VÍÍK den norske sanger og komponist Elisabeth Vik, der leder publikum in i et fortryllet univers af mystiske middelalder ballader og eventyr. Udover Elisabeth består VÍÍK af Annelene Toft (violin), Villads Hoffmann (cittern), Morten Alkjær Lassen (harmonika), Jakob Kragesand (kontrabas) fra Danmark og sidst men ikke mindst Mårten
Hillbom (percussion) fra Sverige.

 

Sidste år kunne VÍÍK bl.a opleves på plænen i Tivoli og til DMA Roots showet i Amager Bio, hvor de også var nomineret til prisen som Året Live Navn. I år udgiver VÍÍK deres første studiealbum og kan opleves på bl.a Spot Festival, som en del af Roots & Hybrid Festival og til efteråret taget bandet på release turné i Danmark og Sverige, hvor de bl.a spiller på Götaborg Folk Festival, Alice i København og Jazzhouse Dexter i Odense.

Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
65 kr