SØG MENU

Vera Vinter & Hanna Ekström

Musik
Dørene åbner 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring én gratis gæst

Duoen Vera Vinter & Hanna Ekström er et ret nyt projekt, der allerede har vundet anmeldere og publikums gunst! Vera Vinters fløjlsbløde stemme møder Hanna Ekströms virtuose violin-spil i et lydlandskab af alternativ indie-folk med elementer og stemninger fra elektronisk musik! I projektet udforsker de nye musikalske områder og den næsten uddøde svenske dialekt Kalixmål, som alle teksterne er skrevet på! I marts 2022 vandt de publikumsprisen til årets Folk og Världsmusikgalan, i september 2022 udgav de pladen LIOS (lys på Kalixmål).

 

De to har hver især en imponerende karriere - Vera Vinter er et stærkt navn indenfor svensk folk og indie - hun udgav sin debut på Sony Music, men etablerede i 2016 sit eget indie-label, "Bjärka". Vera Vinter har har turneret med stjerner som Bo Kaspers Orkester og Petra Marklund og sunget duet med Markus Mustonen fra Kent. Hun er sangerinde, sangskriver og producer og modtager af Sveriges største og mest prestigefyldte kulturstipendium, Rubus Articus. 

 

Hanna Ekström er folk-violinist og producer og har optrådt og indspillet med nogle af de allerstørste navne i svensk musik såsom Håkon Hellström, First Aid Kit og Miriam Bryant!

Hun har lavet streng-arrangementer til mere end 600 sange og spillet på soundtracket til utallige film og tv-udsendelser.

 

I setuppet er der Vera og Hanna på sang, violin og guitar såvel backingtracks - det bliver drømmende, smukt og medrivende - en gedigen lytteoplevelse for det kvalitetsbevidste publikum!

Dørene åbner 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring én gratis gæst