
Husets Tasting Menu.
4 fredage i januar byder vi indenfor til en hyggelig aften I Husets Cafe, hvor kokkene har kredset ekstra for en lækker vegetarisk 5 retters menu med tilhørende økologisk vin- eller saftmenu.
Det bliver to aftener med udlukkende VEGANSKE menuer og to aftener, hvor det er VEGETARISKE menuer. Kokkene har udviklet menuerne og fået en af vores dygtige samarbejdspartner til at matche menuerne med både VIN eller ØL. Der vil desuden være mulighed for at få en saftmenu, hvis man gerne vil undgå alkohol.
Menuerne har selvfølgelig stor fokus på smagen, bæredygtighed og økologi med et strejf
af gourmet.
Serveringen vil være, som vi kender det fra fællesspisningerne med social dining koncept, hvor vi har plads til 20 personer ved langbord og fælles servering med start kl. 18:00.
Menu
Denne aften kører vi Fransk tema og hertil kan man enten vælge vin- eller saftmenu.
1. Forret
Rødbedetatar med æggeblomme toppet med frisk karse, kørvel og jordskokkechips.
2. Forret
Smørstegte cannapeer med cunelle af faux gras og stegte bøgehatte, glaserede rødbedekugler toppet med brøndkarse.
Hovedret
Svampebøf på smørristet brød med pocheret/friteret æg
Her til gulerodspure og pommes saute toppet med kørvel og brøndkarse.
Mellemret
Ostetallerken med 3 slags oste
- Brie
- Morbier
- Roquefort
Her til hjemmelavet honningbagte valnødder, syltede rabarber og blå druer.
Dessert
Creme Brulé.