SØG MENU

Under Solen festival

Festival
Sted
Himmerlandsbyen
9520 Skørpoing
Partout billet
300 kr.
Fredagsbillet inkl. mad
150 kr.
Lørdagsbillet
200 kr.
Børnebillet
50 kr.
(børn i alderen 12-16 år)

Under Solen er en lille, nystartet festival, der arrangeres i samarbejde mellem økosamfundet Himmerlandsbyen og Huset i Hasserisgade.

Vi drømmer om at musikken, vores workshops og fællesskabet vil skabe en weekend, hvor vi kan opleve at få endnu mere omsorg og glæde for naturen, vores medmennesker og os selv!

 

Vores unikke festivalplads strækker sig fra fælleshuset til beboernes hyggelige haver.

Du er som deltager vores gæst og inviteret til at slå teltpløkkerne i jorden. Vi håber du har lyst til at være med til at skabe en fed festival sammen med os!
______________
MUSIK:
Hvalfugl

Junglelyd

VIRELAI

Trubaduren & hans Rockband

Oskar Krusell

Tundra
_______________

 

Hvalfugl

"Dirrende musikalsk nærvær, ambiente klange og stærke melodier går op i en højere enhed når trioen Hvalfugl indtager scenen. Med deres gribende instrumentale udtryk har den aarhusianske trio Hvalfugl begejstret både publikum og anmeldere, siden de udsendte deres debutalbum By i 2017"

 

Julglelyd

"Med Latinamerikas Cumbia-tradition som konstant pulserende grundrytme, indhyller Junglelyd scenen i alt fra tunge bas-grooves og dansable elektroniske udskejelser til rituel stammemusik, tropiske fløjter, horn og surfguitar. I en sublim sammensmeltning af den organiske og moderne musik, formår Junglelyd med fingerfærdig virtuositet at sætte sig udover genrer som Tropical Bass, hiphop, 1960’ernes surfmusik og psykedelisk eksperimenterende jazz"

 

Virelai

"Gennem de gamle ballader og dansemelodier, arbejder Virelai med den nordiske og mellemeuropæiske musiks rødder, den folkelige middelalder. Og oplever at musikkens kompositioner og lyd, spillet på de gamle instrumenter, vækker noget genkendeligt i folk, noget vi har til fælles. Virelai er et udadvendt orkester, som altid sætter gang i festen".

 

Trubaduren & hans Rockband

"Genremæssigt bevæger Trubaduren sig indenfor dansk visekunst, jazz, samba, bossanova og folkelig rock. De skriver sig på denne måde ind i en stolt tradition af nordiske trubadurer, der på forskellig vis har vendt blikket mod varmere himmelstrøg og ladet skandinavisk vemod blande med sydens pulserende rytmer"

 

Oskar Krusell

"Med inspirationskilder som psykiatrisk sygehus, morgenmad, Suicide og Beyoncé bygger Oskar en flot båd til at navigere et genreløst ocean. Forvent sjælere til hårde negle og smadder til sarte sjæle. Der bliver sunget om kærlighed og had, snavs og rengøring. Der bliver noget for enhver smag, også for de smagløse"

 

Tundra

"Med Sofie Troldes karismatiske vokal i front, er Tundras musikalske udtryk formet af akustiske instrumenter, der inviterer publikum med ind i et stemningsfuldt og intimt rum, hvor det legende og improvisatoriske møder sirlige, skarpskårne folkpop-kompositioner"


Se mere på:
https://undersolenfestival.dk/

Sted
Himmerlandsbyen
9520 Skørpoing
Partout billet
300 kr.
Fredagsbillet inkl. mad
150 kr.
Lørdagsbillet
200 kr.
Børnebillet
50 kr.
(børn i alderen 12-16 år)