SØG MENU
anders_trabjerg_foto
froeholm_tillung_foto
alfhaagedal_foto

Squeezebox Festival Event: Alf Hågedal (S) + Frøholm/Tillung (NO) + Anders Trabjerg (DK/IRL)

Koncert
Dør åbnes kl. 14:00
Sted
3eren / Salen
ENTRE
35 kr.
- inkl. en øl / vand / kaffe
Bemærk
Fri entre med billet til Squeezebox Festival på Det Musiske Hus i Fr.havn

Der er nok mange meninger om harmonikaen. På Huset mener vi der er alt for lidt af den. Det gør de også i Frederikshavn hvor Squeezebox International Accordion Festival finder sted i dagene 29.8. - 1.9. (Se Facebook event her)
Vi bringer lidt af festivalen til Aalborg fredag eftermiddag 30. august., hvor 3 acts fra festivalen kommer og giver en lille smagsprøve og fortæller om instrumentet med de mange knapper.

Kom og få et ordentligt skud harmonika - og skal du allerede afsted til festivalen, så kan du jo passende starte med dette arrangement!

 

14.30 - 14.50: Anders Trabjerg (DK/IRL)

Anders Trabjerg spiller diatonisk harmonika og er født og opvokset i Vestjylland som søn af spillefolkene Ejner og Birgit Trabjerg. Anders bor i Galway i Vest-Irland, hvor han lever af at spille irsk musik. Han spiller også femradet harmonika og fløjte.

15.00 - 15.40: Frøholm / Tillung (NO)

Frøholm / Tillung består af de to piger Irene og Britt Pernille, der spiller henholdsvis harmonika og hardingerfele. Pigerne spiller velarrangeret norsk folkemusik og egne kompositioner med den største ro, overskud og en flot fornemmelse for traditionerne, samtidig med, at de også krydrer musikken med flotte harmoniseringer.

www.facebook.com/FrøholmTillung
 

15.50 - 16.15: Alf Hågedal (S)

Alf Hågedal bruger harmonikaen til ubesværet at bevæge sig på kryds og tværs mellem genrer og stilarter. En sikker og virtuos stil gennemsyrer hans spil, hvor den svenske folkemusik altid ligger og lurer under overfladen.

www.facebook.com/AlfieMusicSweden/
 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dør åbnes kl. 14:00
Sted
3eren / Salen
ENTRE
35 kr.
- inkl. en øl / vand / kaffe
Bemærk
Fri entre med billet til Squeezebox Festival på Det Musiske Hus i Fr.havn