SØG MENU

Songwriters Room. Feat. Mads Mouritz, Suni & Anna Skov

Musik
Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring én gratis gæst
Dagens vegetariske ret
95 kr.
Start aftenen i Husets Café fra kl 17.30 med dagens vegetariske ret

Songwriters Room

Huset i Hasserisgade inviterer nogle af Skandinaviens mest talentfulde sangskrivere til Songwriters Room, en koncertoplevelse, der fokuserer på sangskriveren og sangene, tilsidesætter produktion og arrangement, og derved giver kunstnerne mulighed for at præsentere sine sange i deres reneste og mest intime form.

 

Songwriters Room er et tilbagevendende koncertkoncept der skal foregå på Huset i Hasserisgade, hvortil der inviteres 3-4 sangskrivere, der kan være solister, men også sangskrivere som har deres normale kunstneriske virke i en gruppe.

 

De inviterede kunstnere vil dele scenen under hele koncerten, hvor de vil skiftes til at præsentere og fremføre en til to af deres sange, således koncertkonceptet vil fungere som en slags sang-stafet.

Stafetten vil forme et levende og trygt rum, hvor kunstnerne vil interagere og påvirke hinandens fremførsel og præsentation. Sangskrivernes møde på tværs af køn, genre, alder og erfaring vil skabe en fælles intim stemning, samtidig med at forskellighederne vil få den enkelte sangskriver til at stråle med deres unikke særpræg.

Mads Mouritz

Mads Mouritz har gennem de sidste 20 år skrevet og produceret 8 albums og turneret Danmark tyndt med Mouritz/Hørslev Projektet. Han er en hyldet fortolker af andres tekster og har foruden samarbejdet med Lone Hørslev skrevet sange til tekster af Johannes Møllehave, Peter H. Olesen (Olesen-Olesen), Peter Laugesen, Frank Jæger m.fl.

Forrige års udgivelse Lykkelige Mennesker med bandet Mouritz/Hørslev Projektet inkluderede pop perler som P6 hittet Termodragten og den rørende ballade Det hele kan hele, om en kvinde i midt 30’erne der danser sig ud af depressionen og sin generations overfladiske So-Me kultur.

 

Albummet var et overflødighedshorn af gode sange med et væld af prominente gæsteoptrædener af b.la. Palle Mikkelborg og Maggie Björklund (Jack White). Et album som flere danske sangskrivere har peget på som et af de sidste mange års bedste udgivelser. Pauline, Katinka og Kristian Leth heriblandt.

Mouritz serverer sine moderne popviser med en energi og en inderlighed, der sender tankerne hen på en ung Povl Dissing. Koncerterne byder foruden Mouritz/Hørslev sangene også på enkelte sange fra Mouritz’ soloudgivelser. Sange der føles nært beslægtede med Søren Kragh Jacobsens. Det er moderne socialrealisme, det er sjovt og rørende, og sangene er som små noveller om personer vi alle kender.

Volmer og Vibe fra p3’s Vidundergrunden kaldte i 2020 sangen Flyt På Landet for en perle af en udkants landeplage, og nummeret blev spillet flittigt i programmet under hele Corona nedlukningen. Lyt desuden til Dagen er go er go, Kristian og Eftermiddag i byen.

 

Suni

Suni har længe floreret i det aarhusianske musikmiljø, men det var med ‘Sengeafsnit 2’, at han for alvor brød igennem, og var i følge Jyllands-Posten det 7. bedste danske album i 2023: Et selvbiografisk album om sin langvarige indlæggelse på Skejby Sygehus og den usikkerhed, som følger med alvorlig sygdom i en ung alder. Fortalt igennem bundærlige, dybfølte ballader, som blander et Peters Sommer’sk flair for sangskrivning med auto-croonet vokal. En unik kvalitet, der gør Suni lige så oplagt til Soundcloud som til Højskolesangbogen.

 

Anna Skov

Med sin ærlige og medrivende historiefortælling byder Anna Skov på sange fyldt med nærvær, omtanke og humor.

Anna Skov skriver sange om stivnede idealer, køn og relationer, hvor poesien opstår ud af dagligdagens både smukke og grimme scener.
Teksterne er pudsige, poetiske og tankefulde. En samling af originale fortællinger, der kan være mørke og melankolske, lyse og finurlige.

 

Anna Skov er også en del af indiepop-gruppen Schæfer sammen med makkeren Emil Mors. Her går de på scenen med et syv mands band, der trækker musikken i eksplosive retninger.
Alene læner Anna Skov sig op ad den traditionelle singer-songwriter tradition, men med sin helt egen lyd og underspillede facon

Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring én gratis gæst
Dagens vegetariske ret
95 kr.
Start aftenen i Husets Café fra kl 17.30 med dagens vegetariske ret