SØG MENU

Songwriters Room Feat. CHORUS GRANT, Juni Habel & MERRY

Musik
Dørene åbner 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring én gratis gæst
Dagens vegetariske ret
95 kr.
Start aftenen i Husets Café fra kl 17.30 med dagens vegetariske ret

Songwriters Room
Huset i Hasserisgade inviterer nogle af Skandinaviens mest talentfulde sangskrivere til Songwriters Room, en koncertoplevelse, der fokuserer på sangskriveren og sangene, tilsidesætter produktion og arrangement, og derved giver kunstnerne mulighed for at præsentere sine sange i deres reneste og mest intime form.
Songwriters Room er et tilbagevendende koncertkoncept der skal foregå på Huset i Hasserisgade, hvortil der inviteres 3-4 sangskrivere, der kan være solister, men også sangskrivere som har deres normale kunstneriske virke i en gruppe.

 

De inviterede kunstnere vil dele scenen under hele koncerten, hvor de vil skiftes til at præsentere og fremføre en til to af deres sange, således koncertkonceptet vil fungere som en slags sang-stafet.
Stafetten vil forme et levende og trygt rum, hvor kunstnerne vil interagere og påvirke hinandens fremførsel og præsentation. Sangskrivernes møde på tværs af køn, genre, alder og erfaring vil skabe en fælles intim stemning, samtidig med at forskellighederne vil få den enkelte sangskriver til at stråle med deres unikke særpræg.

________________________________________________________

CHORUS GRANT
Chorus Grant er kendt for sine albums “Space” og “Vernacular Music” der beskrives som ‘alternativ folk i verdensklasse’. Debuten udløste to steppeulv-nominering for Årets Album og Årets Musiker samt citatet “This strikes me a personal outpouring from a tremendous talent” på det toneangivende amerikanske musiksite Stereogum. Bag kunstnernavnet Chorus Grant står Kristian Finne der også udgør den ene halvdel af duoen Cancer med Nikolaj Manuel Vonsild fra When Saints Go Machine. Kristian er født og opvokset på Bornholm hvor han fortsat har stærke rødder. Hans musik som Chorus Grant tager lytteren med på en rejse til den alternative singer/songwriter musiks inderste kamre. Sangenes tekster pendulerer mellem det nærværende og det bevidst fraværende. Det poetiske sprog er ikke en oversættelse eller formidling af en oplevelse eller erfaring, men selve det rum hvori erfaringen udspiller sig. Musikken er afdæmpet og blid, men rytmisk aktiv og i høj grad ”håndspillet” med en ambition om at akkompagnementerne blomstrer organisk rundt om sangstemmen og skaber plads og rum til eftertanke. Sangskrivningen er nøgen, men sofistikeret, og sangene insisterer slet og ret på at være sange fremført på minimalistisk vis. Chorus Grant’s store styrke er, udover fængslende sangskrivning, liveoptrædender, der blandt andet tæller koncerter på Roskilde Festival og NorthSide samt talrige koncerter herhjemme og i udlandet.

__________________________________________________________

JUNI HABEL
Juni Habels musik hører til i folk-landskabet og henter inspiration fra andre, der får meget ud af lidt, såsom Vashti Bunyan, Nick Drake og Joanna Newsom. Med få redskaber tager Juni lytteren med ind i et afklædt og poetisk og samtidig kompliceret og subtilt univers. Med sin minimalistiske og legende tilgang til sangskrivning, møder Junis udforskende guitarspil en fantastisk smuk, lavmælt og sjælfuld vokal.

 

By:Larm 2020 har beskrevet musikken som; "Nogle gange er der kunstnere, som kun udstyret med en akustisk guitar og deres egne stemmer tager lytteren helt på sengen. Vi kender godt til redskaberne, men alligevel kan det, der kommer ud af højtalerne, være noget helt for sig selv." Hendes andet og selvproducerede studiealbum Carvings udkommer d. 13 januar 2023 – og har fået flotte anmeldelser i blandt andet Shindig Magazine og Mojo.

Dørene åbner 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring én gratis gæst
Dagens vegetariske ret
95 kr.
Start aftenen i Husets Café fra kl 17.30 med dagens vegetariske ret