SØG MENU

Songwriters Room #1

Madkultur
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
50 kr
Vis studiekort og medbring én gæst gratis

Songwriters Room

Huset i Hasserisgade inviterer nogle af Skandinaviens mest talentfulde sangskrivere til Songwriters Room, en koncertoplevelse, der fokusere på sangskriveren og sangene. Tilsidesætter produktion og arrangement, og giver kunstnerne mulighed for at præsentere sine sange i sin reneste og mest intime form.

 

De inviterede kunstnere vil dele scenen under hele aftenen. De vil der skiftes til at præsentere og fremføre en af deres sange. Det vil gå på skift og på den måde skabe en sangstafet.

 

Dette vil skave et rum hvor der er fokus på de individuelle sangskrivere og deres sange. Stafetten vil skabe et levende og trygt rum, hvor kunstnerne vil interagere og påvirke hinandens fremførsel og præsentation.

Sangskrivernes møde på tværs af køn, genre, alder og erfaring vil skabe en fælles intim stemning, samtidig med at forskellighederne vil få den enkelte sangskriver til at stråle med deres unikke særpræg.

 

Writers Room er et tilbagevendende koncert-koncept der skal forgå på Huset i Hasserisgade, hvortil der inviteres 3-4 sangskrivere, der både kan være solister, og sangskrivere som har deres normale kunstneriske virke i en gruppe.

 

Aftenen vil slutte af med DJ salon, hvor Huset vil stille med DJ pult og tilhørende Disck Jockeys, der forvandler koncertsalen til din yndlings musik cafe. Så bliv hængende efter koncerten, køb en ekstra øl, hyg med vennerne og aftenens kunstnere, imens du nyder tonerne fra kvalitetsmusik.

 

Aftenens kunstnere er:

 

MARCE

Med inspiration i den gamle folk tradition og det nyere indie miljø, tager MARCE dig ind i et introvert, men på samme tid kraftfuld univers. Med en stærk kontrol over hans ambiente lydbillede, tager han lytteren ved hånden igennem personlige fortællinger omkring sorg og svigt, men også lyspunkterne i horisonten.
Ting kan tage sin tid med MARCE, men han formår dog altid at holde fast i publikum med hans raffinerede og gennemarbejde lydbillede. Med melankolien ved hans side, prøver han at komme ind til publikum og efterlade dem med et mærkbart aftryk af hans musik.

 

Malthe Junge

Malthe Junge's sange er en samling akustiske kompositioner med lyrik som kredser omkring mentalt helbred, hylder kærligheden og den åndelige frigørelse.

Som lytter vil man blive mødt af fingerspil, ømhed, varme og ro.

Malthe Junge arbejder på sit debut album som forventes ude senere i år.

 

Sophia Luna Portra

Sophia Luna Portra udgør til dagligt halvdelen af gruppen Bona Fide. Sophia Luna fortæller at ærlighed og skrøbelighed ofte hænger sammen, og det er dette hendes sangskrivning bevæger sig omkring. Med alt hvad det indebærer fra frygt til håb. Bona Fide udgav deres debut album ‘Yield’ på Escho i 2020.

 

Vera Armbruster

Tyske Vera Armbruster forelskede sig i harpen i en alder af fem. Uddannet i instrumentet i Freiburg og Helsinki har set Vera tournére rundt i Europa i både jazz og pop grupper. Vera’s sangskrivning er inspireret af traditionelle tyske kompositioner, men med udgangspunkt i hendes egne oplevelser.

Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
50 kr
Vis studiekort og medbring én gæst gratis