SØG MENU

Shadow Government

Musik
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Mad & Musik
145 kr.
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret
Musik
95 kr.

 

Shadow Government

Vi lever i en efterhånden surrealistisk hverdag, hvor magtkampen mellem verdens førende ledere bliver mere og mere grotesk og udspiller sig i form af stødende Twitter-opslag og kampagner støttet af anonyme milliardærer.

Shadow Government prøver at modsvarer den negative indflydelse fra vor verdens magtmisbrugere gennem musikalske missioner, for at sprede budskabet om at vores individuelle stemmer har en større betydning, end vi er bevidste om.

 

 

De tre nordjyske ildsjæle Carsten Kær, Matias Fischer og Mads Houe udgør tilsammen den nye power-trio Shadow Government.

 

Trioen opstod i kølvandet af den omfattende Corona-lockdown i foråret 2020, der med sine job-aflysninger på stribe skabte rammerne for at musikerne kunne mødes hyppigt og øve intenst. På rekordtid blev en spontan ide til et band af international klasse.

 

På trods af trioens unge alder har musikerne allerede opnået et telepatisk sammenspil, der i kraft af tillid og nysgerrighed kan få nærmest alt til at opstå ud af ingenting. En af trioens styrker er mangfoldigheden blandt musikerne:

 

 

Matias Fischer (trommer) har hiphop og skæve taktarter i bagagen og er allerede en erfaren studiemusiker, bl.a. med Kenneth Dahl Knudsen og Quarantine beats.

 

Carsten Kær (klaver) kommer med en bred vifte af verdensmusik og jazz. Er en af Danmarks mest efterspurgte salsa pianister og har desuden arbejdet med en række fremtrædende brasilianske musikere, bl.a. i projektet Strejf.

 

Mads Houe (bas) er med stor virtuositet og en funky tilgang til alt fra salmer til free-jazz en lysende stjerne på den nordjyske jazzscene, hvor han er mest kendt for projektet i eget navn Mads Houe & The Quavers.

 

De har en stor fælles trang efter at ryste musikgenre-posen og eksperimentere med musikstile lige fra Sydamerika til Armenien. Derfor udspringer der tråde i deres kompositioner til bl.a. brasiliansk samba, armensk folkemusik og moderne jazz fra New York. Deres exceptionelle sammenspil kan gå alle veje, derfor er det aldrig til at vide, hvor deres musikalske historier kan ende henne.

Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Mad & Musik
145 kr.
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret
Musik
95 kr.