SØG MENU
sataniquesambatrio_foto
doedeblomster_foto

Satanique Samba Trio (BR) + Døde Blomster

Koncert
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3'eren / Salen
ENTRE
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis

SATANIQUE SAMBA TRIO

Alle afkroge af den traditionelle brasilianske musik er blevet endevendt i Satanique Samba Trios udforskende musikalske rejse. Fra samba til forró, over bossa nova og lambada, har denne brasilianske (spoiler alert!) kvartet (jep, det er rigtigt, de er ikke en rigtig trio) siden 2002 sendt virulens, dissonans og provokationer ned gennem den stolte brasilianske musiktradition.

 

Deres musik er drevet af et simpelt, men frugtfuldt æstetisk mål: En dekonstruktion af de mest almindelige klichéer indenfor brasiliansk folkemusik. Deres konfronterende attitude på området forklarer måske deres navn: Ordet ”Satan” er hentet fra de hebræiske udtryk ”Ha-Satan”, der betyder ”the accuser, the adversary”.
Sagt med andre ord; hvis du nogensinde har spekuleret over, hvordan traditionelt brasiliansk folkemusik ville lyde, hvis det blev udsat for en forbandelse, så er Satanique Samba Trio den hurtigste og fedeste måde at finde ud af det på!

 

www.facebook.com/SataniqueSambaTrio

DØDE BLOMSTER

Som i en symbiose mellem forskellige plantearter mødes det aalborgensiske band Get Your Gun med det århusianske band Narcosatanicos under navnet Døde Blomster. To bands som har spillet sammen både i Koncertkirken under Frost Festival og SPOT Festival, samles nu igen for at give koncert i en konstellation bygget op omkring støj, improvisation og sjælfulde saxofon passager. En sjælden konstellation som helt sikkert bør opleves.

www.facebook.com/doedeblomster

 

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue i sold out).

Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3'eren / Salen
ENTRE
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis