SØG MENU

Rikke Ehlers Nilsson The Endless Summer

Udstilling
Fernisering torsdag 5.9. 2019 kl. 17.30 -19.30
Sted
Husets Galleri

Kunstner Rikke Ehlers Nilsson viser i september udstillingen The Endless Summer i Husets Galleri og arbejder med fotografi, tegning og tekstil.

På udstillingen vil man kunne se et udvalg af tegninger og broderier, samt et nyt projekt, som består af en serie mønstre der tager udgangspunkt i populærkulturens og filmindustriens hovedsæde Los Angeles.

Rikke fortæller: ”I min kunstneriske praksis arbejder jeg med undersøgelser af visualitet, identitet og iscenesættelse, hvor jeg kigger på at appropriere fænomener inden for samtidens populær kultur for at skabe en kritisk ramme til mine værker.”

Rikke Ehlers Nilsson bor og arbejder i Aalborg. Hun modtog i 2014 en MFA fra Sandberg Instituut i Amsterdam, Holland og tog afgangseksamen fra Det Fynske Kunstakademi i Odense i 2011. Hendes værker er blevet vist på I:Project Space i Beijing, Kina, Fotografisk Center i København, UNSEEN Amsterdam og BRANDTS. Rikke Ehlers Nilsson har deltaget på Artist-in-Residence ved CCA Andratx på Mallorca, Three Shadows Photography Art Centre i Beijing, Det Danske Institut i Athen og ved Bucharest AIR i Rumænien. Deruden er hun medstifter af den nyopstartede Aalborg baserede kunstnerdrevene udstillingsplatform f.eks.

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Rikke Ehlers Nilsson i Husets Galleri, til hendes første solo udstilling i Aalborg og vi er spændte på at gå i dybden med hendes praksis.

Fernisering er torsdag 5.9. 2019 kl. 17.30 -19.30


rikkeehlersnilsson.com

Fernisering torsdag 5.9. 2019 kl. 17.30 -19.30
Sted
Husets Galleri