SØG MENU
Marius_Ziska_foto

PULS: Marius Ziska (FO)

Koncert
Dør åbnes kl. 20
Sted
Hybrid / 3eren / Salen
Entre
75 kr.
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30
Arr. støtte af
PULS - Nordisk Kulturfond

Færøske Marius Ziska er et band. Det er måske overfødigt at understrege, men selvom forsanger Hans Marius Weihe Ziskas stemme er det bærende element – og han altså også lægger navn til konstellationen – er ’Marius Ziska’ et fuldt set-up, der har spillet sammen i årevis og har tre tidligere udgivelser bag sig.

Musikken har en klart melankolsk grundtone med utroligt smukke melodier og brusende instrumenteringer fra det virkeligt velspillende og sammentømrede band, bestående af nære venner fra hans færøske hjemegn.

Marius Ziska fik med albumudgivelsen “Home / Heim” i 2015 sit store gennembrud på Færøerne. Pladen blev samtidig udgivet i Danmark og Tyskland, hvor den fik en række flotte anmeldelser og blev fulgt op af turneer i Tyskland, Rusland og Danmark. Opfølgeren "Portur" udkom i juni 2018 og blev fulgt op af en række vellykkede koncerter i DK i juni, september og november samt flotte anmeldelser i både Tyskland, DK og Færøerne.

 

Ziska vandt to Faroese Music Awards i foråret 2016 – en for “Årets Sanger” og en for “Årets Sang” med singlen “Going Home” fra albummet “Home / Heim”, som sikrede ham det store gennembrud i hjemlandet. Netop dette nummer forelskede den danske instruktør Anders Agger sig også i, og det blev brugt som soundtrack i DR dokumentaren “Anne & Anders tilbage til rødderne”.Med det nye album “Portur” som udkom i 2018 har bandet taget et skridt i en ny retning og skabt et rent færøsk album, som produktionsmæssigt går mere i retning af et band som “The War On Drugs”. Pladen er da også mastereret af Greg Calbi i New York, som netop arbejder med navne som netop The War On Drugs, The National og Cigarettes After Sex.

 

Live er Marius Ziska mere et band end nogensinde med en storslået og lækker lyd og en dynamik med sans for selv de mindste detaljer i lydbilledet.

 

www.facebook.com/mariusziska

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

puls_logo170
Dør åbnes kl. 20
Sted
Hybrid / 3eren / Salen
Entre
75 kr.
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30
Arr. støtte af
PULS - Nordisk Kulturfond