SØG MENU
tailcoat_ivanriordanboll_foto
juma_foto

PULS: Juma + Tailcoat

Koncert
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3eren / Salen
Entre
50 kr.
KUN FORSALG!
Arr. støttet af:
PULS / Nordisk Kulturfond

Juma

Hvad sker der, når den syriske og nordiske religions- og traditionsmusik mødes?
JUMA er et tværkulturelt musikprojekt, der forener det syriske med nordiske. 


Den syriske musiker Bakri Hemmami kom til Danmark i 2015 efter at være flygtet fra Aleppo. Bakri har som mange andre efterladt alt bag sig, men musikken har han haft med sig hele vejen. Sammen med resten af JUMA har han fortolket og arrangeret på syriske folkemelodier og sufier - arabiske religiøse sange - samt danske viser og salmer. JUMA væver dermed syriske / arabiske folkemelodier og nordiske viser sammen i et smukt kultur- og religionsmøde.

 

Projektet startede i foråret 2017 med det formål at forene den nye tilstrømmende kultur med den danske. At formidle den nye kultur til et dansk publikum, og skabe en platform for vores nytilkomne medborgere fra de arabiske land, hvor de vil have mulighed for at høre arabisk musik i en ny nordisk fortolkning. 

 

LINE-UP:
Bakri Hemmami: Sang, daf, dabuka
Thilde Fjord Madsen: sang, Harmonika, elektronik
Bilal Irshed: Oud 
Niklas Emborg Gjersøe: Kontrabas, elektronik
Jonas Muff Rytz Jørgensen: Trommer
Thomas Brunjerg: Guitar

 

TAILCOAT

Tailcoat spiller nykomponeret folkemusik med rod i den fælles nordiske musikalske og kulturelle tradition, som hvert enkelt medlem er rundet af. Bandet søger at udviske grænserne mellem de skandinaviske landes folkemusiktraditioner – men også grænserne mellem nyt og gammelt.
Man kan kalde Tailcoat folkemusikkens ungdoms-all-star-band. Fem af de skarpeste unge talenter fra begge sider af Øresund har med en debutkoncert på Jazzhus Montmartre i København lagt lovende fra start.

 

EMIL NIELSEN er den danske bassist i Tailcoat, og er en af de eneste folkemusikbasister i Skandinavien som foretrækker el-bassen frem for den mere traditionelle kontrabas. Hans moderne tilgang til nordisk folkemusik er hans drive når han komponerer og spiller musik med Tailcoat. Når han ikke spiller med Tailcoat, spiller han bl.a. i bandet Mads Hansens Kapel som spiller traditionelt, swingende, dansk folkemusik. Derudover studerer han på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus, Danmark.

 

HERIETTE FLACH er en dansk violinist som udover at spille i Tailcoat også er en del af det DMA-vindende band Mynsterland og den dansk/finske trio Jäntelag. I foråret 2018 var hun en del af det eksklusive undervisningsprogram: Acoustic music Seminar, som foregik i Savannah, Georgia. Tilbage i 2012 modtog hun et legat i forbindelse med spil dansk dagen og er i dag en af Danmarks nye folkemusik talenter. I øjeblikket studerer hun på Skurups Folkhögskola, Sverige.

 

MÅRTEN er en svensk perkussionist, som udover at spille i Tailcoat, studerer på den kungliga musikhögskolan i Stockholm, Sverige. Udover hans primære studier, studerer han arabisk perkussion og har for nylig startet et projekt i Palæstina. Mårten er i sandhed en perkussionist der opererer i flere forskellige genere, hvilket også har gjort ham til en eftertragtet musiker på mere end bare den nordiske folkemusikscene.

RASMUS er en svensk nøgleharpespiller, som udover at spille i Tailcoat, studerer på den kungliga musikhögskolan i Stockholm, Sverige. Rasmus er en musiker i særklasse, der er meget opmærksom på hans medmusikanter, når han spiller. Ud over at spille i Tailcoat, spiller bl.a. i duoen Kaffekask samt i projekter, som involverer undersøgelse af traditionelt musik.

 

VILLADS HOFFMANN er en dansk citternist, som udover at spille i Tailcoat, også spiller i duoen Elmøe & Hoffmann, vindere af DMA folk – Årets Talent 2015. Han er vokset op med den danske folkemusik fra barnsben, hvor han samtidigt var en meget dedikeret metal guitarist. Foruden hans bands er han også en aktiv musiker i teaterverdenen. Han har bl.a. spillet med som musiker til Jordens Søjler på Østre Gasværk med Nikolaj Busk som kapelmester, samt i teateret Oliver Twist på Odense Teater med Hal Parfitt-Murray som komponist og kapelmester. Derudover studerer han på: Högskolan för scen och musik i Göteborg, Sverige.

 

www.facebook.com/Tailcoatmusic/

 

puls_logo

- - - -  I denne tid:  - - - - 
- 30 billetter i salg pr. koncert - kun billetter i forsalg (via huset.dk/kalender)
- Siddende koncerter med caféborde og 2 stole ved hver, afmærket med 4 m2 pr. bord, 
- - 2 m2 pr. person og minimum 1 m i mellem pladserne.
- Kun salg af flaskevarer
- Betaling helst Kort og Mobilepay (Vi tager i mod kontanter, men kun i lige penge)
- Rig mulighed for afspritning, håndvask og hygiejne efter myndighedernes anbefalinger
- God musik til det kulturhungrende publikum ;-)

Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3eren / Salen
Entre
50 kr.
KUN FORSALG!
Arr. støttet af:
PULS / Nordisk Kulturfond