SØG MENU
glitterfittan_bandfoto
trio_svin_bandfoto

PULS: Glittarfittan (S) + Trio Svin

Koncert
Dato
fre 15. maj, 20.30
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17:30-19:30
Arr. støttet af:
PULS / Nordisk Kulturfond

Glitterfittan

Glitterfittans musik er som en lussing du får fra en, der samtidigt ser dig venlig og kærligt i øjnene, mens slaget falder. Det er en blanding af jazz og folkemusik og stænk af rigtig god svensk popmusik. Enestående og unikt. Teksterne handler om hverdagens problemer, men er altid baseret på noget større eksistentielt og politisk. Magi med stemmer og instrumenter; som en dans, en kamp eller en forførelse? Du ved det ikke rigtig, fordi der sker hele tiden noget nyt og uventet.

Glitterfittan er: Agnes Åhlund og Hilda Ekstedt.

www.facebook.com/glitterfittan/

 

Trio Svin

blev dannet ud fra et fælles ønske om at nedbryde musikalske grænser og gøre oprør mod alverdens sentimentale svenske polkaer. Trio Svin blev til i 2011 på den berømte Skurups Folkhögskola i Sverige.
Opsatte på at udvide udtrykket ”tradition”, gik de sammen i deres ønske om at fremstille beskidt, grusom folkemusik med holdning til boot. Resultatet blev en infernal kollision af tunge riller, gennembrudshastigheder og uhindret energi.
Bandets ultimative mål er at bevise, at der ikke er nogen musikalsk idé, der er dårlig nok, ingen melodi for hurtigt, og ingen mashup for underlig.

 

"Trio Svin leverer et velplaceret æselspark i mellemgulvet med deres kompromisløse, rå og autentiske attitude. De 3 jyske drenge kolliderer i et inferno af tunge grooves, hårrejsende hastigheder og tøjlesløs energi. Der er lagt op til røvfuld når drengene går løs og der bliver ikke sparet på tandsmørret.
Som en modstandsbevægelse til den ‘smukke nordiske folkemusik’ kæmper Trio Svin en brav kamp om at gøre verden til et lidt grimmere sted én koncert af gangen. Som at kradse et myggestik, eller gå med en sten i skoen, der gør ondt på den gode måde, føles Trio Svin bare fantastisk, selvom det er lidt forbudt at elske dem. Katharsis i folkemusikform!"

www.facebook.com/TrioSvin

 

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue is sold out).

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dato
fre 15. maj, 20.30
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3eren / Salen
Entre
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17:30-19:30
Arr. støttet af:
PULS / Nordisk Kulturfond