SØG MENU
seddiki_maninier

Papaya: Kevin Seddiki & Jean-Louis Matinier

Koncert
Sted
Hybrid / 3'eren: Salen
Entre
130 kr. / Forsalg
Entre
70 kr. / Forsalg
pris for studerende / pensionister
Entre
150 kr. / På dagen
Entre
90 kr. / På dagen

Seddiki og Jean-Louis Matinier

stammer begge fra Frankrig og kommer med en klassisk baggrund og skoling og en lang historie indenfor improviseret musik – jazz og forskellige verdensmusikalske musikformer. Matinier spiller harmonika, og har tidligere spillet i Danmark med bassisten Renaud Garcia-Fons. Han har også indspillet med bl.a. den franske klarinettist Louis Sclavis, den tunesiske oudspiller Anouar Braham og sangerinden Juliette Gréco.

 

Kevin Seddiki, der udover guitaren også spiller den persiske tombaktromme, tildeltes i 2009 ”The European Guitar Award” i Dresden. Han spiller bl.a. med så forskellige folk som guitaristen Al di Meola, den argentinske bandoneónspiller Dino Saluzzi og operasangeren Philippe Jarrousky. Sammen har Kevin og Jean-Louis en CD på vej på det prestigefyldte tyske ECM-pladeselskab.

 

Det er ikke nemt at sætte etiket på duo’ens musik. Der er inspirationer fra såvel klassiske traditioner (fra Bach til Schumann), fra sydeuropæiske jazztraditioner og fra varianter af folkemusik fra hele Middelhavsområdet, inkl. Balkanområdet. Vi kan måske se duo’en som værende en del af den sydeuropæiske form for ”forestillet folklore” – moderne ”folklore”, der låner frit fra her og der.

 

Kevin Seddiki (guitar & tombak) & Jean-Louis Matinier (harmonika)

 

www.kevinseddiki.com

 

sponsoradd
Sted
Hybrid / 3'eren: Salen
Entre
130 kr. / Forsalg
Entre
70 kr. / Forsalg
pris for studerende / pensionister
Entre
150 kr. / På dagen
Entre
90 kr. / På dagen