SØG MENU
pachamama_band

Pachamama Band

Koncert
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3eren / Salen
Entre
50 kr.
KUN FORSALG!

Et orkester der favner hele verden!

Musik er universelt. Det er et sprog som vi alle kan tale, forstå og nikke genkendende til. Alle kan mødes omkring musikken, og musikere kan kommunikere med toner selv når de ikke kan forstå hinandens sprog.
Hvert land har sin egen musikkultur. Sine egne instrumenter, melodier og rytmer. I Syrien har de arabisk folkemusik der trækker tråde langt lang tilbage i tiden. I vest Afrika har de Yoruba musikken som er gennemsyret af rytme og guddommelig tilbedelse. Tager man til Japan hersker et tonesprog man ikke har andre steder. Instrumenter som er helt unikke, det samme har de i Indien. I Marokko hersker Gnawa musikken, og længere vestpå i sydamerika har salsa, merengue og tango sat deres præg på kulturen.

 

Alt sammen musik der beriger og forener. Men hvad sker der når man bliver taget væk fra musikken? Hvad sker der når krig og naturkatastrofer, familiære forhold eller levevilkår, tvinger en til at flytte? Som musiker har man helliget sig én profession. Det er man nødt til for at kunne leve af det. Men når man ender i et land, langt væk fra sin tradition, så er man nederst i fødekæden. Så er man en nybegynder, og at arbejde sig op er måske ikke længere muligt. 

 

Hvordan skal en Oud- spiller fra Palæstina pludselig kunne spille Jazzmusik i Danmark? Hvordan skal en Ney-fløjtenist nogensinde kunne positionere sig selv på det danske marked? 

Med denne koncert vil vi skabe en platform for disse mennesker. En platform, hvor vi kan mødes og lade musikken tale. Vi skal være stolte af vores traditioner og ikke lade dem være en hindring.

 

www.facebook.com/pachamamabandaalborg

 

- - - -  I denne tid:  - - - - 
- 30 billetter i salg pr. koncert - kun billetter i forsalg (via huset.dk/kalender)
- Siddende koncerter med caféborde og 2 stole ved hver, afmærket med 4 m2 pr. bord, 2 m2 pr. person og minimum 1 m i mellem pladserne.
- Kun salg af flaskevarer
- Betaling helst Kort og Mobilepay (Vi tager i mod kontanter, men kun i lige penge)
- Rig mulighed for afspritning, håndvask og hygiejne efter myndighedernes anbefalinger
- God musik til det kulturhungrende publikum ;-)

Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3eren / Salen
Entre
50 kr.
KUN FORSALG!