SØG MENU

Ole Mejlvang Hedeager

Udstilling
Fernisering søndag 3.11. 2019 kl. 12-14
Sted
Husets Galleri

Husets Galleri har inviteret Ole Mejlvang Hedeager til at udstille et udvalg af sine værker med fokus på ”Drip painting” portrætter. Vi er glade og stolte over at det lader sig gøre her i november 2019.

Når man betragter billederne kan man næsten ikke undgå at blive revet med af værkerne, som kan virke som ubeviste sindbilleder - eller måske øjeblikke af både et menneskes følelse og personlighed, og det der præger os som mennesker. Som beskuer er det svært ikke at blive fascineret.

 

Som kunstner er Ole Mejlvang Hedeager optaget af forene det perfekte med det uperfekte, således at der overlades noget til fantasien og publikum, der ser med.
 

Teknikken "Drip painting" skaber dynamiske og unikke billeder. Maleformen er en form for abstrakt kunst, hvor malingen dryppes eller hældes på lærredet eller papiret.

Ole Mejlvang Hedeager fortæller bl.a. om sin tilgang til teknikken og processen: ”Jeg lægger et tomt stykke lærred eller papir på gulvet. På dette tidspunkt ved jeg nogenlunde, hvad den grundlæggende ide for det, jeg vil male er... Jeg træffer beslutninger i et splitsekund om hvor malingen skal placeres i forhold til al anden maling på lærredet..."

Ole Mejlvang Hedeager bor i Klovborg ved Jelling og er uddannet folkeskolelærer med blandt andet linjefag i billedkunst og har desuden arbejdet som reklametegner. Han vandt sin første tegne konkurrence allerede som 13 årig og solgte sine første tegninger i samme år. Han arbejder idag som lærer og underviser også privat i tegning for begyndere og øvede. Ole har vundet internationale præmier for sine pastel tegninger. Han laver YouTube videoer "Draw with Dane" og er online instruktør på platformen Skillshare.

 

En del af Ole Mejlvang Hedeagers værker er også fornyligt blevet repræsenteret i Nordjylland hos Galleri Provence og var med på North Kunstmesse 2019.

unik-krea.com

Fernisering søndag 3.11. 2019 kl. 12-14
Sted
Husets Galleri