SØG MENU
meutiviti

Meutiviti Relaunch / Vinterjazz Opening

Koncert
Dør åbnes kl. 14:30
Sted
3eren / Salen
Arr.:
Meutiviti, Huset og Vinterjazz

Den landsdækkende Vinterjazz Festival skydes nu atter i gang med en måneds Jazz'n'beyond rundt i alle afkroge af landet.

Vi tager hul på Vinterjazz sammen med lokale Meutiviti til en hyggelig eftermiddag i improens, jazzens og lokalmusikkens tegn!

 

Meutiviti har årligt siden 2012 slået parasollen op og inviteret Aalborg til musikalsk surpriseparty. Til den årlige festival i august samles Meutiviti-familien fra nær og fjern og byder hinanden op til dans på kryds og tværs. Resultatet bliver uundgåeligt spontane øjeblikke med en mangfoldig blanding af alt fra kosmisk kærlighed til intim reflektion. Der er højt til loftet og glimtrende partikler i luften i den lille forening.

 

Siden 2012 er lang tid i en moderne verden, der kører på minutmanagement. Derfor er det atter på tide at ruske op i de gamle karklude og støve af. Glæden er derfor ikke mindre, når Meutiviti nu stolt kan annoncere, at der er kommet nye kokke til i det musikalske simrekøkken. Foreningen har udvidet rækkerne og består i dag af:

Jakob Mygind, Jens Fisker, Mads Houe, Erik Michaelsen, Jonas Lindh og Vibeke Falden.

 

For at fejre alt dette, inviterer Meutiviti til fredagshæng, og der vil blive lettet for låget på en musikalsk sammenkogt ret kreeret til lejligheden.

 

Bliver det hyggeligt med lidt godt til kaffen eller fyraftensøllen? Kom og find ud af det og hør samtidig om alt det spændende nye Meutiviti har i støbeskeen til tiden, der kommer.

Dør åbnes kl. 14:30
Sted
3eren / Salen
Arr.:
Meutiviti, Huset og Vinterjazz