SØG MENU

KORMA Showcase

Musik
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Mad & Musik
145 kr.
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret
Entré
50 kr

feat: Charlotte-Amalie, Martin Buster, Jonas Ringtved og Jeppe Hydén

 

CHARLOTTE-AMALIE

Charlotte-Amalie er dansksproget cinematisk popmusik, hvor teksterne er personlige og afspejler livets mange komplicerede facetter, som bliver båret af klaverets storladen nøgenhed sammen med en farverig vokal. Det er sårbart, afklædt og dragende og skaber en fortælling omkring hvordan kærlighed, depressioner, håb og drømme har formet Charlotte-Amalie fra at være en ung pige til en ung voksen.
I samarbejder med Peter Kjædegaard (Minds of 99, Peter Sommer, Go Go Berlin) arbejder Charlotte-Amalie på et debutalbum.

 

martin buster

Martin Buster er et engelsksproget soloprojekt som mixer intimitet med et dybttekstunivers og fængende melodier. Man kan sige at Martin Buster er en god oldschool singer/songwriter på en guitar, der samtidig ikke er bange for at blande det med synths, FX og trommemaskiner. Hans tekster er vedrørende og tager gerne både livets og samfundets store spørgsmål op, eksempelvis tager han debatten om kønsbalance op i sangen “Shitty Tradition” og deler ud af sit forhold til sin mormor med Alzheimer i sangen (Sometimes I wish you were dead” (som selvfølgelig handler om absolut kærlighed)

JONAS RINGTVED

Jonas Ringtved er født og opvokset i Aalborg, hvor han har etableret sig som et lokalt navn, man bør holde øje med.
Efter mange koncerter, som den anden halvdel af duoen Salvia, har Jonas Ringtved spillet på bl.a. Spot Festival og været support for internationale bluesnavne.
Solokarrieren er nu næste skridt på sangskriverens rejse ind i den narrative folk- og country-verden. Med en stor barytonstemme, bakket op af sit eksistentielle tekstunivers, kan man forvente paralleller til nordamerikanske stjerner som Stephen Stills, Johnny Cash og Neil Young.

Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Mad & Musik
145 kr.
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret
Entré
50 kr