SØG MENU

Kons koncert - næste generation

Musik
Dato
ons 15. nov, 20.00
Dørene åbner 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
FRI
Dagens vegetariske ret
95 kr.
Start aftenen i Husets Café fra kl 17.30 med dagens vegetariske ret

Næste generation

 

Mød et udvalg af de musikere, der er på vej ud som musiklivets næste generation via en uddannelse på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Over tre aftener i efteråret 2023 indtager de konservatoriestuderende scenen i Huset, nemlig d. 13. september, d. 25. oktober og d. 15. november.

 

På musikkonservatoriet får de studerende en masse baggrundsviden og musikalske støttefag, og de får forfinet deres eget musikalske projekt som musiker eller sanger. Men først og fremmest får de plads og rum til at være sig selv og udvikle sig i den retning, de selv ønsker, inspireret af en gruppe meget forskellige undervisere. Det er derfor meget forskellige musikere og meget forskellig musik, der møder publikum ved de tre studenterkoncerter.

 

Én ting har de studerende dog tilfældes: Talent og engagement. Uden dét er det slet ikke muligt at få adgang til de få pladser på et musikkonservatorium.

 

På Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg kan de studerende fordybe sig i en lang række rytmiske og elektroniske genrer. Ved koncerterne kan man derfor opleve alt fra jazz over pop til heavy, singer-songwriter og forskellige afarter af elektronisk musik. Afleveret med nerve og engement af talentfulde, unge musikere.

 

Mange af konservatoriets studerende er i forvejen aktive i det nordjyske musikliv og er ikke uvante med at stå på en scene. Konservatoriets egen koncertserie ”KONSert” i Musikkens Hus giver dem yderligere sceneerfaring og indgår direkte i undervisningen. Publikum kan dermed roligt se frem til en flot aften med fuldt professionel afvikling og store musikoplevelser.

 

Det endelige program for hver af de tre aftenener bliver offentliggjort senere.

Dato
ons 15. nov, 20.00
Dørene åbner 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
FRI
Dagens vegetariske ret
95 kr.
Start aftenen i Husets Café fra kl 17.30 med dagens vegetariske ret