SØG MENU

Kiosk + Metroscope

Musik
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Mad & Musik
145 kr
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret
Musik
50 kr
Vis studiekort og medbring en gæst gratis

KIOSK

Poesi og musik med jazzet nerve og nærvær
Kiosk er et Aarhus-baseret band, der arbejder i krydsfeltet mellem poesi og musik. Sangene udgør en samlet fortælling om at være ung, blive ældre, være kvinde, mor, kæreste, rodløs, ensom, i fællesskab og nærmest lykkelig anno 2022. Det musikalske univers er inspireret af jazz, latin og pop. Ambition i Kiosk er at forene musik og poesi på en underfundig og tilgængelig måde.
Kiosk har eksisteret siden 2016 og består af Maj Ørskov (tekst og sang), Rasmus Hvelplund (saxofon), Andreas Ohrt (klaver/synth), Anders Boye (kontrabas) samt Severin Perc (perkussion/trommer). Kiosk har spillet koncerter i Aarhus, Aalborg, København og på en række festivaler.
Bandet bestræber sig altid på at levere en helstøbt koncertoplevelse præget af legesyge, nerve og
nærvær.

 

METROSCOPE

Kvartetten Metroscope spiller instrumental fusionsjazz, der kombinerer jazzens improvisationsunivers med et bastant groovebaseret udtryk. Gruppens lyd viser sig gennem originale kompositioner, der bærer præg af eksempelvis energiske rock-grooves, skæve taktarter og inciterende latinamerikanske rytmer. I 2019 turnerede Metroscope i Japan og præsenterede deres musik for et internationalt publikum. I 2020 udkom debutsinglen Alabur - en hyldest til bandets hjemby Aalborg, hvor gruppens nordiske rødder kommer til udtryk gennem et simpelt melodisk univers. Udgivelsen kan findes på alle streamingtjenester.
I 2021 har Metroscope udgivet to nye digitale singleudgivelser og senest deres debutalbum den 8/10. Bandet ser frem til at præsentere pladen ved en kommende række af danske koncerter heriblandt på Jazzhus Montmartre 15/3-2022.

 

Den Aalborg-baserede gruppe består af:
Jonas Dannerbugt (guitar),

Andreas Enrique Bergholt (keyboards),

Mads Dalum Poulsen (bas) 

Mikkel Noe (trommer). 

 

Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Mad & Musik
145 kr
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret
Musik
50 kr
Vis studiekort og medbring en gæst gratis