SØG MENU

Kenneth Dahl Knudsen - Uummat Release Concert

Koncert
Dør åbnes kl. 19:30
Sted
Huset i Hasserisgade
Salen / 3'eren
Entré
100 kr.
OBS! KUN FORSALG

KNUDSEN - UUMMAT RELEASE CONCERT

Rå og barsk natur - og menneskets evne til at overleve i de mest ekstreme omgivelser - er vigtige temaer for musikken på Uummat.

 

Uummat er titlen på en samling af værker skrevet af den danske komponist og bassist Kenneth Dahl Knudsen. I februar 2020 rejste Knudsen til Uummannaq i Vestgrønland, og blev inviteret til middag hos lederen af øens børnehjem. Middagen var et samlingspunkt for mange tilrejsende fra hele verden, og Kenneth blev af middagsselskabets vært bedt om at læse op og oversætte fra en bog han ikke kendte - Lise Andersens “Uummat - fortællinger fra hjertet”. Bogen skildrer barske historier om opvæksten før og på børnehjemmet - og de voldsomme historier gjorde et dybt indtryk på Knudsen.

 

Musikalsk har har Knudsen allieret sig med ni af Nordjyllands absolut dygtigste musikere fra både klassisk kompositionsmusik og den improviserende jazzverden. Ensemblet indeholder en stærk og virtuos strygersektion, en eksperimenterende og nysgerrig blæsersektion og en bundsolid rytmegruppe.

 

Koncerten markerer udgivelsen af albummet Uummat, og er en unik mulighed for at opleve musikken og fortællingerne på nærmeste hold.

I denne tid:

- 30 billetter i salg pr. koncert - kun billetter i forsalg (via huset.dk/kalender)

- Siddende koncerter med caféborde og 2 stole ved hver, afmærket med 4 m2 pr. bord, 

- 2 m2 pr. person og minimum 1 m i mellem pladserne.

-  Kun salg af flaskevarer

- Betaling helst Kort og Mobilepay (Vi tager i mod kontanter, men kun i lige penge)

- Rig mulighed for afspritning, håndvask og hygiejne efter myndighedernes anbefalinger

Dør åbnes kl. 19:30
Sted
Huset i Hasserisgade
Salen / 3'eren
Entré
100 kr.
OBS! KUN FORSALG