SØG MENU

Kaisin + Bragr

Koncert
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Salen / 3'eren
Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffét
95 kr.
(kl. 17:30 - 19:30)

Kaisin

er originalmusik der udfordrer grænserne mellem den improvisatoriske og frie tilgang fra f.eks jazz og folkemusik og den gennemkomponerede klassiske musik. Melodierne er essentielle og danner fundament for musikkens udfoldelse. Den utraditionelle instrumentsammensætning af el-bassens fyldige lyd, vokalens betagende udtryk og den klassiske strygekvartets bredde og dybde drager lytteren ind i Kaisins musikalske univers.

 

Teksterne er lyriske og samtidigt jordnære. De omhandler livets faser, udfordringer, glæder og sorger. Det er igennem personlig fortrolighed og samtaler over kaffen eller i en sen aftentime, at lyrikken tager form.
Bag musikken står makkerparret Ida Marie Jessen, klassisk sanger, og Benjamin Møller Kirketerp, el-bassist. De har et årelangt samarbejde og deres personlige og musikalske fortrolighed giver en stoisk ro i musikken. Tilsammen skaber de nye muligheder og musikalske fortællinger.
 

Lineup
Vokal: Ida Marie Jessen
El-bas: Benjamin Møller Kirketerp
I. Violin Alba Catalan
II.Violin: Emilia Blaczsyk
Bratsch: Ance Lipste
Cello: Filippa Westerberg

 

Se Kaisins facebook her

 

 

Bragr

En kom fra Indien, en anden fra Nordjylland. Fra Sverige kom den tredje, den fjerde og sidste fra Jelling, og de fire meget forskellige musikere mødtes i BRAGR for at hellige sig det, som samler dem: en fælles kærlighed til folkemusik og visesang.

Hver for sig er de fire fremragende instrumentalister, men når de er sammen, vil du opleve et band af musikere, der i sjælden grad evner at støtte og styrke hinanden, og som sammen søger ind til og blotlægger kernen i den musik, de spiller. Det er folkemusik, de spiller, ingen tvivl om det, men BRAGR viser, hvor mange forskellige udtryk, folkemusikken kan have.

 

Se Bragrs facebook her

Dør åbnes kl. 20:00
Sted
Salen / 3'eren
Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffét
95 kr.
(kl. 17:30 - 19:30)