SØG MENU
jazzkonkurrence_mms

Jazzkonkurrencen 2020

Koncert
Dato
fre 14. feb, 20.00
Dør åbnes kl. 19:30
Sted
3eren / Salen
Ganske gratis
Fri Entre

JazzDanmark ruller igen i 2020 den landsdækkende konkurrence for unge jazzmusikere ud i landet. Vinderen får 10.000 kr. og mulighed for at spille på nogle af de danske jazzfestivaler samt til Euroradio Jazz Competition.

 

Drømmer du som jazzmusiker om at spille live, få indspillet din musik og blive coachet i at performe - og er du 30 år eller yngre? Så er Jazzkonkurrencen noget for dig!

Jazzkonkurrencen kommer til at bestå af to indledende runder i hhv. Aalborg og Kolding samt en finale, som Jazzhus Montmartre i København lægger hus til. Musikerne udvælges af en jury, som består af professionelle musikere og branchefolk.

 

Fire bands bliver udvalgt til at spille første runde i HUSET Hasserisgade i Aalborg, og her bliver ét band sorteret fra, mens de resterende tre bands tager turen til Kolding. I Kolding finder juryen så konkurrencens to finalister. De to finalister vil i perioden op til finalen få mulighed for at indspille nyt materiale, få coaching på deres performance og mulighed for at blive spillet på P8 Jazz som optakt til finalen.


I forbindelse med tilmeldingen gør følgende kriterier sig gældende:

  • Bandets medlemmer må senest være fyldt 30 år 31.12.2019
  • Størstedelen af bandets medlemmer skal være danske musikere eller musikere bosat i Danmark
  • Det musikalske materiale skal primært være skabt af bandet selv
  • Bandet må højst bestå af 5 musikere


TILMELDING HER
 

jazzkonkurrence_sponsor
Dato
fre 14. feb, 20.00
Dør åbnes kl. 19:30
Sted
3eren / Salen
Ganske gratis
Fri Entre