SØG MENU

Jazz for Kids for Grownups: Jens Blendstrup / Jeppe Zeeberg / Oliver Laumann

Alverdens
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Mad & Musik
145 kr
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret
Musik
50 kr
Vis studiekort og medbring en gæst gratis

Forfatteren Jens Blendstrup (Gud taler ud, Sorgens balalajka) møder musikerne Jeppe Zeeberg (Horse Orchestra, The Absolute Pinnacle of Human Achievement) og Oliver Laumann (Skyggen, Goodiepal & Pals) i et unikt nyt samarbejde for at spille primært improviserede koncerter for børn, der er bygget op om Blendstrups tekstunivers. Alle tre kunstneres udtryk har fokus på sammenstillingen mellem humor og alvor, og det er også udgangspunktet for denne musikalske forestilling, som insisterer på, at musik er kunst, og at kunst også er for børn.

Vinterjazz 2022 finder sted den 3.-27. februar i hele landet. Se programmet på www.jazz.dk

Om Jazz for Kids for Grownups.

 

I mere end 30 år har Copenhagen Jazz Festival arrangeret jazzkoncerter for børn. Gennem årene har koncerterne udviklet sig til et egentligt tema, nemlig Jazz for Kids, der præsenterer
jazzmusik af højeste kvalitet for børn.

 

Nu synes Huset i Hasserisgade imidlertid at det var synd for de voksne, som jo egentligt er dem der opfandt jazzmusikken, at de ikke kunne komme ud og opleve det… Uden at skulle have deres børn med. 

Det prøver vi at rette op på nu, hvor trioen, modvilligt, har sagt ok til at give en koncert for voksne om aftenen, hvor børn sover, farerne lurer på hvert et gadehjørne og ølflaskerne klirrer på bordene.

 

Glæd dig til en mørk aftenkoncert i Aalborg, hvor ederne flyver ud af munden på Jens, Jeppe spiller frække toner på klaveret der oser af sex og cigarrøg og Oliver banker på trommerne med upassende voldelig korporlighed, som om det var et bandeopgør om narkogæld og kvinder.

 

Det bliver en rigtig voksenaften.

 

Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Mad & Musik
145 kr
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret
Musik
50 kr
Vis studiekort og medbring en gæst gratis