SØG MENU

Jazz Danmark Netværksmøde

Workshop
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen

Kom til netværksmøde i Aalborg den 26. januar for landets jazzkoncertarrangører, hvor JazzDanmark sætter fokus på samarbejde om booking og udveksling af artister mellem spillesteder og jazzklubber. 

 

På netværksmødet kan du høre om, hvordan Huset i Hasserisgade i Aalborg og den norske jazzfestival Mandaljazz i 2022 udvekslede bands mellem de to scener. Dette initiativ skabte et øget netværk og samarbejde for de deltagende musikere og involverede musikforeninger/spillesteder. Udvekslingen resulterede i gode musikalske samarbejder og udsolgte koncerter i både Aalborg og på den norske jazzfestival.

 

Kan vi med inspiration i dette initiativ skabe lignende bandsudvekslinger mellem scener på tværs af hele Danmark?

 

På netværksmødet i Aalborg den 26. januar kan du høre mere om initiativet og i sammen med de øvrige deltagende koncertarrangører udforske om idéen kan udbredes nationalt eller regionalt.

 

Du kan tilmelde dig mødet her

 

Program for dagen:

15:00: Velkomst ved JazzDanmark

15:10: Oplæg om bandudveksling mellem Huset i Hasserisgade og MandalJazz ved Erik Lunde Michaelsen fra Meutiviti

16:00: Pause

16:10: Gruppearbejde: Diskutér muligheden for at deltage i et lignende projekt nationalt eller regionalt. Hvordan kan du som koncertarrangør/forening bidrage? Hvordan udvælger vi bedst kunstnere til sådan et projekt?

17:10: Evaluering og afrunding

17:30-18:30: Aftensmad og networking

18:30: Fælles afgang til Northern Winter Beat

 

Tid: Torsdag den 26. januar 2023 kl. 15.00-17.30
Klokken ca. 17:30 byder JazzDanmark på aftensmad, og du kan netværke med de andre deltagere.
Sted: Huset i Hasserisgade, Hasserisgade 10, 9000 Aalborg

 

Netværksmødet er arrangeret i samarbejde med Huset i Hasserisgade og Meutiviti og muliggjort med støtte fra Augustinus Fonden.

 

Kom med til festival efter mødet

Netværksmødet afholdes samme dag, som den lokale musikfestival Northern Winter Beat 2023 starter. Vi inviterer derfor til netværksmøde i løbet af eftermiddagen, så vi samlet kan tage til festivalen, hvor det danske jazzband Girls In Airports bl.a. spiller koncert torsdag. 

Foruden aftensmad, kan JazzDanmark tilbyde at betale din transport (refundering af udlæg til offentlig transport eller benzin- vi dækker ikke pr. kilometer). JazzDanmark betaler også for din deltagelse i Northern Winter Beats koncerter den 26. januar, hvis dette ønskes.

 

Har du behov for overnatning i Aalborg, kan du kontakte Peter på peter@jazzdanmark.dk. JazzDanmark kan tilbyde at dække overnatning i et begrænset omfang.

JazzDanmarks Jazznetværk skal styrke hele landets jazzkoncertarrangører

I 2021 lancerede JazzDanmark en række jazznetværk, som er grundstenen i et 3-årigt projekt støttet af Augustinus Fonden.

 

Formålet med projektet er at gøre projektmagere og koncertarrangører i hele landet endnu stærkere i at skabe ambitiøse og nytænkende oplevelser med jazz. De første netværksmøder i efteråret 2021 bød på flot fremmøde og gode diskussioner, og deltagerne gav udtryk for, at der er behov for et forum, hvor jazzens koncertarrangører møder hinanden. Hvert møde er tilrettelagt som en faciliteret workshop omkring et givent emne og afsluttes med fællesspisning. Find dit lokale netværk og datoer for kommende møder her.

Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen