SØG MENU

JANE & SHANE

Koncert
Dør: 19.30 / Musik 20.00
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Billet forsalg
195 kr.
Billet på dagen
215 kr.
Vegetarbuffét
95 kr.
I Husets Café kl. 17.30 - 19.30

Jane and Shane

Den engelske violinist Jane Clark og den irske sanger og guitarist Shane Donnelly mødte hinanden i Danmark i år 2000 og begyndte at spille sammen.

Deres fælles musikalske ståsted fandt de i en skøn blanding af folkemusikken fra Irland og Storbritannien iblandet en ikke ubetydelig jazz-feeling. Med et godt tag i sing-along-traditionen og sågar Vivaldi, fik de deres danske folkelige gennembrud i 2003, hvor de gæstede Niels Hausgaards turné og tv-show. Niels Hausgaard fortæller selv om samarbejdet:

"Engelske Jane og Irske Shane er ikke bare gode musikere og spillemænd; de er begavede underholdere i absolut særklasse. De kan forvandle tumulten i et dunkende værtshus fredag aften til jubelsang og rørende poesi. Det fine gamle, men vanskelige håndværk kan de til perfektion, og det fortjener den allerstørste respekt. Gid de aldrig opgiver det.
Det er dog på musikscenen, man får størst udbytte af deres musikalske talent. De dybe rødder i den britiske folkemusik fornægter sig ikke, når de med stor selvfølge bevæger sig rundt i stilarterne. Shane er showets ankermand med sin musikalitet, sin sikkerhed, sin respekt for publikum og sin lyse, men håndfaste humor. Jane skal opleves. Hun kan sin violin og har plejet sit betydelige talent siden barndommen. Hun fylder rummet med energi og forår. Hun blænder! Deres udstråling må gøre en koncert meningsfuld selv for døve. Jeg har den store glæde at regne dem blandt mine legekammerater".

I august 2009 spillede Jane & Shane til DR’s Slotskoncerter i Ledreborg sammen med RadioUnderholdningsOrkesteret.

 

Se mere på Jane and Shane's facebookside her

 

 

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dør: 19.30 / Musik 20.00
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Billet forsalg
195 kr.
Billet på dagen
215 kr.
Vegetarbuffét
95 kr.
I Husets Café kl. 17.30 - 19.30