SØG MENU
foto_ida_wenoe
elof_bremer_foto

Ida Wenøe & The Silver Chords + Tobias Elof & Jonathan Bremer

Koncert
Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3'eren / Salen
ENTRE
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30

Ida Wenøe

Med sit andet soloalbum ”The Things We Don't Know Yet” har den danske folk noir kunstner Ida Wenøe skabt en samling sange, som fra et dybt personligt udgangspunkt udforsker kærlighedens væsen. Det er en modnet sangskriver, der har skrevet disse ni nye sange. ”This little town girl from Scandinavia”, som hun synger i ”Circus Season”, har oplevet lidt af hvert på landevejen i de fire år der er gået siden debutalbummet ”Time Of Ghosts” udkom og blev fulgt op med hundredevis af koncerter over hele Europa og i Nordamerika.

De nye sange er båret af en lyrisk inspiration, der tåler sammenligning med legender som Leonard Cohen, Joni Mitchell og Nick Drake, og samtidig er melodierne enkle og stærke, og stemmen har en indre troværdighed, som man bliver ramt af med det samme. Produktionen er på en gang legesyg og tidløs. Ida indspillede grundsporene til sangene selv i en hytte i Sverige, på sit gamle kvistværelse i Berlin og i et lille kolonihavehus i udkanten af København.


Derefter tog hun i efteråret 2018 kontakt til sin gode ven - produceren Esben Svane. Sammen har de skabt det helt særlige univers med vævende, overjordiske korstemmer, æteriske blokfløjter, 50'er inspirerede elektriske guitarer, underspillede trommer og små skæve lydeffekter, som giver pladen et helt særligt skær og trækker inspiration fra så forskellige steder som Neil Young, Sufjan Stevens og Twin Peaks.

www.facebook.com/idawenoe/

 

OBS: Tidligere annoncerede ZOË BESTEL har desværre meldt afbud, men erstattes af disse 2 glimrende gutter!

 

Tobias Elof & Jonathan Bremer

Med 20+ års erfaring med at spille og komponere på 'ukulele, en bachelorgrad i traditionel folkemusik fra Danmarks prestigefyldte folkemusikakademi, nomineringer i to Danske Musikpriser, og ture rundt i Europa og Asien med udsolgte shows i København, Taipei og Beijing. Tobias Elofs musik er transcendent.
Elofs jordede og intime kompositioner trækker tråde fra nordiske rødder og tilfører lytteren fredfyldthed

 

8. juni udgav Elof debutalbum 'Ukulele Meditation', der repræsenterer et kapitel i hans musikalske rejse som soloartist. Albummet er samlet over 5 år, hvor Elof har samarbejdet med mange kunstnere som duoen Bremer/McCoy, vokalkvartetten Åkervinda og lydtekniker Jonas Nakel.

 

"Elofs debutalbum trækker tydeligt på nordiske rødder. Det er behageligt, beroligende og flydende. Det er musik fra naturen. Musik, hvor du kan høre træerne vokse, solen skinner og fuglene flyver." - Niels Overgård, Jazznyt.com

 

Tobias Elof ukulele / Jonathan Bremer kontrabas

Husk vores studierabat - Fremvis studiekort og medbring en gæst gratis! (medmindre der bliver udsolgt).
Show your Studentscard and bring a friend for free! (except if the venue is sold out).

 

Husets Cafe tilbyder lækker Vegetarbuffet kl 17.30 - ca 19.30

Dør åbnes kl. 20:00
Sted
3'eren / Salen
ENTRE
50 kr.
Vis studiekort og medbring en gæst gratis
Vegetarbuffet
95 kr.
Vegetarbuffet 17.30 - 19.30