SØG MENU
huset_for_born_midlertid

Huset For Børn

Børn / Familie
Sted
Husets Gård +
Entre BARN (3-14 år)
30 kr.
- voksne gratis
Entre BARN + LOPPEPLADS
30 kr.
OBS: BENYT BILLET LINK I OMTALEN!
Arr. støttet af
Aalborg Kommune

Der er lagt i gryden til en super dag på Huset i børnenes tegn! Tag dine forældre og små søskende under armen og kom ind til en dag med masser af musik, mad, underholdning og hygge. Magiske Moster Meta / BørneYoga / DromedarDans / Trolska Polske og Virelai : Middelalder- og troldemusik / Lækker vegetarmad / Børnelopper / Keramik for børn / solskin og glæde...

 

PROGRAM:

10.00 - 16.00 Dørene åbner
10.00 - 16.00 Cafeen Morgen Middag & Kaffe tilbyder is & kaffe
10.20 - 10.50 Den Dromedarfremkaldende Danseskole
10.30 - 15.45 Børnelopper - Loppemarked med alt godt fra børneværelserne
11.00 - 11.45 Fili Scarab Børne- og familieyoga
11.00 - 16.00 Åbne Værksteder - med keramik for børn og forældre
11.00 - 13.00 Vegetarisk Børnebuffét i Husets Cafe
12.00 - 12.45 Moster Metas Magiske Musik Marmelade
13.00 - 13.45 Virelai - Festlig folkemusik fra middelalderen og vikingetiden
14.00 - 14.45 Fili Scarab Børne- og familieyoga
15.00 - 15.45 Trolska Polska - Trolde-folkemusik fyldt med eventyr fra de dybe danske skove

 

File Scarab Børne- og familieyoga

- her får vi lidt sved på panden, aktivere alle dine sanser og hele kroppen, mens vi bevæger os legende i en fortællende stil med forskellige øvelser i skiftene tema f.eks. Skovens Dyr og Stjernebilleder. Oplev yogaens magiske univers, hvor du, jeg og vi rejser på yogaeventyr med historiefortælling, yogalege, artistiske udtryksformer, åndedrætsøvelser, par- og gruppeøvelser i børnehøjde på en sjov og nærværende måde for børn og voksne. Sprudlende glæde, kreativitet, fantasi og magi sammen med Bibi og Løvehjerte.
Alle børn fra 2 - 12 år kan være med – også voksne!

 

Moster Metas Magiske Musik Marmelade

Monsterbeskytteren Moster Meta og Musikeren Morbror Feta, præsentere monstrenes historie fra ca. år 1900 og frem til i dag. Monstrene har en fantastisk, men også tragisk historie bag sig. Denne historie bliver præsenteret med musik, dukketeater, finurlige udfald og skæve indfald. Kom og se om der ikke kan drages nogle paralleller til menneskenes historiske begivenheder og udvikling.

 

Den Dromedarfremkaldende Danseskole

Kan du danse din indre dromedar ud? Den Dromedarfremkaldende Danseskole har til formål at øve os i hvordan kroppen kan bevæge sig hvis vi giver den lov. I legen og dansene griner og pjatter vi sammen. Vi er stille men også helt vilde og vi nyder nærværet og det ligetil samvær. Danseskolen er for børn og deres voksne om det så er mor, far, tante, bedste og alle variationer der imellem.

 

Børnevenlig vegetarmad

Sted: Husets Cafe, 2eren, stuen
Til frokost kan du få stillet sulten i en lækker vegetarisk buffét der i dagens anledning vil være lavet i en ekstra børnevenlig version.


Åbne Kreative værksteder

Sted: Keramikværkstedet, 3eren, stuen
Besøg Husets keramikværksted, hvor børn sammen med deres voksne kan udfolde sig kreativt og lege med ler sammen. I kan f.eks. lave et navneskilt, et fantasidyr, aftryk af en hånd, en lille skål eller hvad jeres fantasi nu byder på... Aktiviteten er gratis netop i dag, og I vil få en portion ler, I kan arbejde med. Der vil være personale, der kan hjælpe jer igang. Vi brænder dine kreationer, når de er tørre, og efter DD.MM kan de hentes på værkstedet. (se åbningstider) Ønsker du at glasere/dekorere dine ting, kan du også gøre det her på værkstedet. Der betales særskilt for glaseringen, når du afhenter dine glaserede ting. Book en tid - på dagen - på skemaet på værkstedet, så bliver der plads til flest muligt :)

 

Børnelopper

Sted: Telt i gården

Gå på opdagelse i sjove ting og sager i dagens børneloppemarked, hvor tøj, legetøj, spil, bøger og meget mere kan købes. Vil du gerne booke en tid - et bord i 2½ time - til at sælge af dine egne lopper kan det gøres via køb af entrebillet her. En loppe-bod (alt hvad der kan være på og under et spisebord) er gratis, der skal dog betales 30 kr. i entré.
6 pladser kl. 10.30 - 13.00 6 pladser kl. 13.00 - 15.45 Første hold kan starte opstilling fra kl. 10 Vær søde at pakke sammen så tidligt at bordet er ryddet når næste tid starter.

 

Book LOPPEPLADS / BILLET:

30 kr. Stadeplads 2.5 ca. time inklusiv entre og voksne :)
6 pladser kl. 10.30 - 13.00

6 pladser kl. 13.00 - 15.45

Første hold kan starte opstilling fra kl. 10

Vær søde at pakke sammen så tidligt at bordet er ryddet når næste tid starter.

BOOK LOPPEPLADS HER!

Sted
Husets Gård +
Entre BARN (3-14 år)
30 kr.
- voksne gratis
Entre BARN + LOPPEPLADS
30 kr.
OBS: BENYT BILLET LINK I OMTALEN!
Arr. støttet af
Aalborg Kommune