SØG MENU

Høst + Handmade Music

Musik
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring én gæst gratis

HØST

De fire kvinder i vokalkvartetten Høst har fundet sammen med den fælles vision at skabe en vokal legeplads, hvor de med fire røster og intet andet, fortolker og udfordrer traditionerne i den nordiske folkemusik såvel som i den moderne flerstemmige sang.

Med inspiration fra nordisk instrumental folk, bulgarsk kvindekor og jazzens harmoniske univers skaber Høst sin egen lyd af tunge nordiske klange, kraftfulde rå dissonanser og melodiske rytmelege.

 

HØST er:
Lene Høst
Liv Vester Larsen
Maja Aarøe Freese
Filippa Westerberg

 

‘Dynamisk, groovy og nøgent udleverende. Arrangementerne er skrevet så man tydeligt hører hver enkelt stemme og dens kvaliteter. Indimellem er det jazzet med tætte klange, andre gange er stemmerne instrumentale og rytmiske, og indimellem følges de ad i historiefortællingen. Der er både et råt, oprindeligt og groundet udtryk og en smuk klang.’

- Emma Björling, Kongero, Lyy

HANDMADE MUSIC 

Med et miljø og omgivelser fuld af enestående natur, kunsthåndværkere og kreative mennesker er Lønstrup egnen en kulturel perle på Vestkysten. 

 

Handmade Music er et nyt tiltag, der ønsker udbrede en ny koncertform og aktivere området i og omkring Lønstrup. Vores mål er, at skabe interaktive og relationsskabende koncertoplevelser, som åbner op for fællesskaber, samarbejder med lokale kræfter og, ikke mindst, en anden måde at få en musikalsk oplevelse på.

 

Koncerterne afholdes på fire forskellige venues på egnen i og omkring Lønstrup og i Aalborg.

 

Fredag den 3. juni kl. 16 - 17.30

Villerup Hovedgård (Pilebyg A/S)

Villerupvej 78 , 9800 Hjørring

 

Lørdag den 4. juni kl. 20 - 21.30

Glasgården

Lyngbyvej 223, Nr. Lyngby, 9480 Løkken

 

Søndag den 5. juni kl. 15 - 16.30

Strandfogedgården

Langelinje 2, 9480 Løkken

 

Mandag den 6. juni kl. 20 - 22.00 

Huset Hasserisgade

Hasserisgade 10, 9000 Aalborg

 

OM ENSEMBLET

De to lokale musikere er violinist og sanger Liv Vester Larsen og jazz guitarist Jens Fisker som akkompagneres af saxofonist Andreas Bøttiger, kontrabassist Mariusz Prasniewski og trommeslager Daniel Sommer. 

 

De vil sammen udfolde

de lokale musikalske rødder og forsøge at skabe en ny lyd ved at fusionere jazz, folkemusik, improvisation, visetradition og inspiration fra egnens smukke natur. 

 

Koncerterne er venligt støttet økonomisk af Huset Hasserisgade. Og vi er blevet taget flot imod af alle de lokale aktører. TAK!

Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Entré
50 kr.
Vis studiekort og medbring én gæst gratis