SØG MENU

Gustaf Ljunggrens Salon

Koncert
Dato
fre 28. maj, 20.00
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Mad & Musik
145 kr.
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret
Musik
95 kr

Gustaf Ljunggrens Salon

 

Den alsidige musiker Gustaf Ljunggren er et ganske velbeskrevet blad på den danske musikscene. Hans evne til at betjene stort set alle instrumenter der kan afgive en lyd og hans ubesværede hop i mellem genrer og stilarter, har bragt ham vidt omkring i det danske musikliv. Som backing på store danske navne, som studiemusiker, kapelmester i Anders Lund Madsens "Det Nye Talkshow" for blot at nævne lidt. Overordnet set et CV, som selv de mest garvede instrumentalister må nikke anerkendende til.

Gustaf har dog samtidig altid haft sit hjerteblod flydende rundt i musikscenens mere ukendte afkroge, og således har han også i gennem tiden sat sit kvalificerede aftryk på nogle af de lidt mere skæve, overraskende og nytænkende projekter, som den danske musikscenes undergrund og vækstlag har budt på.

 

Derfor gik der også ren begejstring i tingene, da Gustaf og Huset sammen fik idéen til at lave denne Musik Salon, hvor Gustaf som det bindende led tager publikum med ud på en endnu ubeskrevet musisk rejse, hvor han i løbet af koncerten præsenterer lytteren for nogle vidt forskellige musikere, fra alle verdenshjørner af det musiske lydlandskab. 

Temaet for koncerten er mødet, fællesskabet og dialogen i musikken, og målet er at mødes om en aften, som hverken kan opleves før eller siden. Hverken af de deltagende musikere eller af publikum.

 

Gustaf og Huset vil i fællesskab invitere en række kunstnere på besøg, og i en kombination af Husets hyggelige rammer og Gustafs alsidige musiske væsen, vil vi lade samtalen gennem musikken, pladsen til overraskelser og spontaniteten i et åbent format, danne rammen for en uforglemmelig aften!

Dato
fre 28. maj, 20.00
Dør åbnes kl. 19.30
Sted
Huset i Hasserisgade
3'eren / Salen
Mad & Musik
145 kr.
Start aftenen i Husets Café kl. 18.00 med dagens vegetariske ret
Musik
95 kr