SØG MENU

Eyal Lovett Trio: "Through the Rain" with special guest Gilad Hekselman

Ud af Huset
Sted
Center for Dansk Jazzhistorie
Kjellerupsgade 2, 9000 Aalborg
Standard
95 kr
Medlem af CDJ
50 kr
se mere på jazzcentret.dk

Eyal Lovett Trio er en de mest fascinerende bands på den nutidige Europæiske jazzscene. I februar, udgiver trioen deres fjerde plade “Through the Rain.” For at fejre udgivelsen, inviterer de maestro Gilad Hekselman (ISR/New York) - en de mest anerkendte jazzguitarister i verden. Efter samarbejdet på deres anden plade “Tales from a Forbidden Land,” hvor Gilad var gæsteguitarist, mødtes de igen under tre koncerter i Danmarks mest prestigefyldte koncertsale.

 

“The melody is Eyal’s Lovett art form, a tune that really makes you think.”

 

“Also Through the Rain” præsenterer unikt, ekspressivt og lyrisk musik og søger efter skønhed og visdom efter erfaring med udfordrende tider. Musikken på pladen består delvist originale kompositioner og israelske folkesange. Lyden er inspireret af groove af den moderne jazz, historiefortælling potentiale af klassisk musik og farver fra israelsk og middelhavs musik.

“Lovett pens delicate, achingly beautiful melodies.”

 

Eyal Lovett Trio spiller hvert år i de mest etablerede koncertsale i Europa, Storbritannien og Israel. I 2017, fik trioen prisen "Artist of the Year" af "Jazzy Berlin" og i 2018, vandt de førsteplads i den internationale jazzkonkurrence "Jazz Wings" i Warszawa. Eyal Lovett Trio turnérer året rundt og deltager i musikfestivaler i Tyskland, Polen, Tjekkiet, Italien, Holland, Storbritannien, Israel og siden 2021 i Danmark.

 

Eyal Lovett (ISR/DK) - piano
Gilad Hekselman (ISR/US) - guitar
Jan Sedlák (CZ/DK) - upright bass
Aidan Keith Lowe (AU/DE) - drums

Standard: 95,- DKK
Medlemmer/members: 50,- DKK

"Koncerten er en del af programmet for Supernova Vinterjazz Blast."

Sted
Center for Dansk Jazzhistorie
Kjellerupsgade 2, 9000 Aalborg
Standard
95 kr
Medlem af CDJ
50 kr
se mere på jazzcentret.dk